Το τελευταίο επίσημο πρωτάθλημα PES League της σεζόν

Αύριο Σάββατο στο Αthens Heart.

Το επίσημο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer 2013 με την ονομασία PES League ολοκληρώνει τον προκριματικό του γύρο στην Αθήνα, αύριο στο Athens Heart

της οδού Πειραιώς από τις 11:00 κι έπειτα.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, εκατοντάδες παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer, ιδανικό για οποιονδήποτε παίζει Pro Evolution Soccer σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Οι καλύτεροι παίχτες από όλη την Ελλάδα θα είναι παρόντες και θα διεκδικήσουν πλούσια δώρα και ταξίδι στην Ευρώπη για τους Τελικούς.

{youtube}8fQJcAUXdT8|400|300{/youtube}

Σε όλα τα τουρνουά που έγιναν φέτος οι συμμετέχοντες κέρδιζαν ή έχαναν πόντους από την τελική κατάταξη. Η κατάταξη PES Ranking είναι αυτή που καθορίζει ποιοι είναι οι top 64 παίκτες που θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Τελικούς, και θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις που δικαιούται η χώρα μας στους Παγκόσμιους Τελικούς. Το Loux Cola Pro Series Αθήνα 2 είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους τους φιλόδοξους παίκτες να αναδειχθούν και να κερδίσουν μία θέση στους 64.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo επίσημο site του Pes League.

Δείτε επίσης όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς που διεξήχθη επίσης στο Athens Heart.

Keywords
Τυχαία Θέματα