Το Baldur's Gate: Enhanced Edition αποσύρεται

Τα "έσπασαν" Overhaul Games και Atari.

Το γνωστό RPG Baldur's Gate: Enhanced Edition αποσύρθηκε εσπευσμένα από τα καταστήματα λόγω...γραφειοκρατικών διαφορών.

Σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε στο επίσημο site του Baldur's Gate, ο Trent Oster, πρόεδρος της Beamdog και developer της Overhaul Games, εξήγησε ότι η απόσυρση

του Baldur's Gate: Enhanced Edition οφείλεται σε γραφειοκρατικά θέματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στην εταιρεία ανάπτυξης Overhaul Games και την εκδότρια εταιρεία Atari. Επίσης, πρόσθεσε ότι οι διαφορές μεταξύ τους καθυστερούν την κυκλοφορία του Baldur's Gate 2: Enhanced Edition το οποίο θα πρέπει να περιμένει μέχρι να βρεθεί μία λύση.

Ο Oster συνέχισε ζητώντας συγνώμη από τους fans της σειράς και τους υποσχέθηκε ότι στην Overhaul κάνουν τα πάντα για να λυθεί το πρόβλημα καθώς και οι ίδιοι είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Στην πράξη όμως απέφυγε να αναφέρει οποιαδήποτε ημερομηνία στην οποία το Baldur's Gate: Enhanced Edition θα επανέλθει στα καταστήματα.

Το Baldur's Gate: Enhanced Edition κυκλοφορεί από το 2012 για PC, iΟS, Mac και Αndroid. Διαβάστε το review του Baldur's Gate: Enhanced Edition από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα