Ταινία Tetris

Τα ουρανοκατέβατα... τουβλάκια σε sci-fi movie!

Η Threshold Entertainment σε συνεργασία με την Tetris Company, ετοιμάζει ταινία που θα είναι βασισμένη στο δημοφιλές Puzzle game, σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας παραγωγής στην Wall Street Journal.

Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό όλα τα μεγάλα blockbusters από τον χώρο των video games

μεταφέρονται στις οθόνες των σινεμά. Ήδη είναι στα σκαριά μεταξύ άλλων ταινίες που βασίζονται στα Assassin's Creed, The Last of Us, Uncharted, Splinter Cell και World of Warcraft και σειρά παίρνει το Tetris, το πολυαγαπημένο Puzzle game του Alexey Pajitnov που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1984.

Στο άκουσμα της δημιουργίας μια ταινίας Tetris, δημιουργείται ένα και μόνο ερώτημα: Πως στο καλό θα φτιάξεις μια ταινία που βασίζεται στο Tetris; Ποιος θέλει να βλέπει για δύο περίπου ώρες στην οθόνη του να πέφτουν από τον ουρανό τα γνωστά blocks του παιχνιδιού; Την απάντηση την έδωσε ο Larry Kasanoff, διευθύνον σύμβουλος της Threshold Entertainment που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας. "Θα είναι μια επική sci-fi ταινία. Δε πρόκειται να είναι μια ταινία όπου θα βλέπετε τα γνωστά γεωμετρικά σχήματα στην οθόνη σας. Έχουμε στα χέρια μας ένα σενάριο για το Tetris που θα δώσει περισσότερη φαντασία στην ταινία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Kasanoff.

Φέτος τον Ιούνιο το Tetris έκλεισε 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο των video games. Το αγαπημένο Puzzle για πολλούς, έχει διαθέσει στην αγορά εκατοντάδες τίτλους σε μια πλειάδα συσκευών, από οικιακές και φορητές κονσόλες, σε arcades, σε κινητά, tablets, έως και σε... επιστημονικά κομπιουτεράκια μαθηματικών υπολογισμών! Η Threshold Entertainment στο παρελθόν ήταν μεταξύ άλλων υπεύθυνη παραγωγής επιτυχημένων ταινιών και κινουμένων σχεδίων βασισμένων στο Mortal Kombat, αλλά και του πρώτου Beowulf που κυκλοφόρησε το 1999.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις που αφορούν την μεταφορά των games στα σινεμά στην κατηγορία Τα Games στο Cinema και συζητήστε για όλες τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές στο forum του GameWorld.

Πως σας φαίνεται μια sci-fi ταινία βασισμένη στο Tetris; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα