Civilization: Beyond Earth: Gameplay βίντεο

Διπλωματία και πόλεμος σε έναν εξωγήινο πλανήτη.

Η Firaxis Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούριο βίντεο, το οποίο απευθύνεται τόσο στους βετεράνους των Civilization, όσο και σε όσους από εσάς παίρνετε για πρώτη φορά στα χέρια σας κάποιο παιχνίδι της σειράς και σας δείχνει τις προτεραιότητες που θα πρέπει να θέσετε για να πετύχετε στις αποστολές σας.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε αρκετά από τα νέα

χαρακτηριστικά του Civilization: Beyond Earth όπως την επιλογή μεταξύ των harmony, purity και supremacy, τα οποία ανάλογα με την επιλογή σας θα σας προσφέρουν διαφορετικά units και victory conditions. Με το harmony σκοπός σας θα είναι να γίνεται ένα με τον εξωγήινο πλανήτη στον οποίο προσγειωθήκατε, ενώ με το supremacy σκοπός σας θα είναι να τον κατακτήσετε και να καταστρέψετε τους αντιπάλους σας. Φυσικά όπως και σε κάθε Civilization τεράστια σημασία έχει ο σωστός καταμερισμός των πόρων σας και οι σωστές διπλωματικές κινήσεις για να έχετε έτσι την δυνατότητα να φτάσετε στη νίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=p_jp88pnNzE


Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Civilization: Beyond Earth και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο ανάλογο forum topic.

Το Civilization: Beyond Earth θα κυκλοφορήσει για PC στις 24 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα