Ταινία Angry Birds

Έρχεται το...2016. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/12/12] Η Rovio Entertainment, προγραμματιστική εταιρεία που αναπτύσσει την σειρά Angry Birds, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει και μια ομώνυμη ταινία με θέμα τα...άγρια πουλιά!

Η ταινία Angry Birds αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

του 2016. Παραγωγός της θα είναι ο John Cohen (Despicable Me) και επικεφαλής της παραγωγής ο David Maisel (Iron Man), πάλαι ποτέ πρόεδρος της Marvel Studios.

Το θετικό είναι ότι η Rovio θα έχει τον πλήρη έλεγχο παραγωγής της ταινίας. Η φινλανδική εταιρεία είναι άλλωστε η δημιουργός της σειράς και γνωρίζει καλύτερα απ' όλους πως θα μπορούσε να την υλοποιήσει στο cinema. Η σημερινή ανακοίνωση συμπίπτει με την συμπλήρωση τριών ετών από την δημιουργία του πρώτου Angry Birds. Η σειρά έχει σημειώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο πωλήσεις, φυσικά με κόστος ανά τίτλο που δεν ξεπερνάει το 1 ευρώ.

Διαβάστε τα reviews των Angry Birds, Angry Birds Space και Angry Birds Trilogy.

[UPDATE: 17/5/13] Η μακρά συζήτηση για την ταινία Αngry Birds βρίσκεται στα χέρια της Sony Pictures Entertainment, όταν η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού Rovio ανακοίνωσε ότι είναι να βγει στις αίθουσες το 2016.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε 3D και η ανάπτυξη, παραγωγή και χρηματοδότηση θα γίνει από τη Rovio. Επιπλέον θα αναμειχθούν οι παραγωγοί του Iron Man και του Despicable Me, David Maisel και John Cohen αντίστοιχα. Η σειρά Angry Birds έχει περισσότερα από 1,7 δισεκατομμύρια downloads μέχρι σήμερα σε διάφορες πλατφόρμες. Αυτό φυσικά μεταφράζεται σε ένα κοινό που θα παρακολουθήσει σίγουρα την ταινία. Κανένας σκηνοθέτης ή ηθοποιός δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Η πρεμιέρα της ταινίας Αngry Birds αναμένεται την 1η Ιουλίου 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα