Dawngate

Nέο MOBA από την EA. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 16/5/2013] Πριν από λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι η Visceral Games ετοιμάζει ένα νέο fantasy MOBA με το όνομα Dawngate. Απ' ότι φαίνεται η εταιρία δημιούργησε μια μικρή ομάδα από τους προγραμματιστές της για να ασχοληθούν αποκλειστικά με το Dawngate. Η ομάδα αυτή ονομάζεται Waystone Games, ασχολείται αποκλειστικά με free-to-play τίτλους και υπόσχεται να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το

νεο site κάνοντας κλικ εδώ και ταυτόχρονα να εγγραφείτε για να πάρετε μέρος στην closed beta. Επίσης είδαμε ότι έχουν ήδη δημιουργηθεί κανάλια για την Waystone Games στο Twitch, το Youtube και το Twitter αλλα μέχρι στιγμής δεν έχουν μέσα τους κάποιο περιεχόμενο. Εκτός από αυτές τις πληροφορίες, έγινε γνωστό ότι η εκδότρια εταιρία του Dawngate θα είναι η EA η οποία όπως μάθαμε σήμερα έκανε μερικές αλλαγές για να αποκαταστήσει το όνομά της.

Για οτιδήποτε νεότερο πάνω στο Dawngate θα ακολουθήσει update.

[UPDATE: 21/5/2013] Μέσα από ένα video/preview του γνωστού καναλιού στο Youtube Machinima, μάθαμε λίγες πληροφορίες παραπάνω για το Dawngate. To νέο MOBA της Waystone Games θα περιλαμβάνει στοιχεία από κλασικά Real-time Strategy όπως η συλλογή των resources και η δημιουργία εργατών. Όλα βασίζονται στα Spirit Wells που δημιουργούν εργάτες οι οποίοι δουλεύουν για εσάς. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσέχετε τους εργάτες διότι μπορεί να πεθάνουν οποιαδήποτε στιγμή από τυχόν επίθεση των αντιπάλων.

{youtube}bEROYydcyMk|400|300{/youtube}

Στο παιχνίδι θα υπάρχουν τρία lanes, top, bottom και mid, όπου θα υπάρχει ένας λαβύρινθος. Τα towers που υπάρχουν σε κάθε lane θα κάνουν regenerate κάτι που σημαίνει ότι θα πέφτουν δυσκολότερα. Όσο για την βάση όπου βρίσκεται το Nexus, δεν θα είναι τόσο ευάλωτη όσο σε άλλα MOBA games. Αντίθετα, μπροστά θα βρίσκεται ένας δυνατός φύλακας ο οποίος χρειάζεται μέχρι παραπάνω από έναν αντίπαλο για να νικηθεί.

Το beta testing του Dawngate ξεκινάει στις 24 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld