Τα προβλήματα του Wii U

Τί πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε την νέα κονσόλα της Nintendo.

Το Wii U κυκλοφόρησε αρχικά στις 18 Νοεμβρίου στη Βόρειο Αμερική και ήδη ορισμένοι κάτοχοι έχουν παράπονα από την Nintendo και συγκεκριμένα όσοι δεν διαθέτουν internet σε μόνιμη βάση.

Αρχικά, μια δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει ένα update

που χρειάζεται το Wii U. Χωρίς αυτό δεν θα μπορείτε να παίζετε games του Wii ούτε να μεταφέρετε τα saves σας στην καινούρια σας κονσόλα. Επίσης, δεν σας επιτρέπεται η είσοδος στο E-shop της Nintendo και δεν μπορείτε να φτιάξετε Mii από το MiiVerse ή να κάνετε Voice chat. Σημειώθηκαν και περιπτώσεις με αποτυχημένα updates, τα οποία δεν εγκαταστάθηκαν σωστά, με αποτέλεσμα οι παιχνιδομηχανές να αχρηστευτούν.

Σκεφτείτε καλά πριν αγοράσετε τo Wii U Basic με τα 8GB flash memory. Μπορείτε να επεκτείνετε την μνήμη με μια SD card αλλά η συγκεκριμένη θα δέχεται μόνο games που έχετε κατεβάσει από το eShop και εικόνες! Σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε τα games σας σε διαφορετική μνήμη από αυτή που προσφέρεται, θα πρέπει να αγοράσετε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Επίσης η φθηνότερη αυτή έκδοση δεν περιέχει κανένα παιχνίδι, συνεπώς για δύο βασικούς λόγους θα είναι προτιμώτερο να αγοράσετε την Wii U Premium των 32GB μνήμης με το Nintendo Land.

Το controller του Wii U υποστηρίζει headset για να μιλάτε με τους φίλους σας την ώρα του παιχνιδιού. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για το Pro Controller. Έτσι λοιπόν αν θέλετε να μιλάτε με τους φίλους σας την ώρα που αποδεκατίζετε ζόμπι με το συγκεκριμένο controller θα πρέπει να έχετε συνδεδεμένο το μικρόφωνο στο κανονικό χειριστήριο, να το τοποθετήσετε δίπλα σας και να μιλάτε από εκεί, πράγμα καθόλου λειτουργικό. Επίσης δεν θα μπορείτε να παίξετε πολλά games στην οθόνη του Wii U controller. Μερικά απο αυτά που θα υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία θα είναι το New Super Mario Bros. U, το Ninja Gaiden III: Razor's Edge και το Batman: Arkham City.

Τέλος, το TVii, ένα channel του Wii U που θα σας επιτρέπει να βλέπετε τηλεόραση και ταινίες, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη ή αργότερα και όχι όπως μας είχε υποσχεθεί η Nintendo, δηλαδή παράλληλα με την κυκλοφορία της κονσόλας.

Κανείς όμως δεν μπορεί να έχει ολοκληρωμένη γνώμη εάν δεν δει κάτι με τα μάτια του. Γι’ αυτό μπορείτε να έρθετε στο Wii U launch event στο The Mall όπου θα σας περιμένουμε από το Σάββατο στις 14:00 και μετά ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

To Wii U κυκλοφορεί στην Ελλάδα από σήμερα 30 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα