Ταινία God of War

Το σενάριο της ταινίας θα διαφέρει από αυτό του video game.

Το 2005 ανακοινώθηκε η ταινία του μεγάλου franchise της Sony, God of War. Τότε αποτελούσε μόνο έναν θρύλο. Όμως το 2009 ο παραγωγός Brett Ratner επαλήθευσε τις φήμες που τον ήθελαν να δουλεύει πάνω σε αυτή την ταινια.

Τα

τελευταία νέα θέλουν το σενάριο να αποκλίνει αρκετά από εκείνο του ομώνυμου video game. H Sony έδωσε την άδεια στους σεναριογράφους Patrick Melton και Marcus Dunstan να ξαναγράψουν την ιστορία του Kratos, αν είναι αναγκαίο. Οι ίδιοι αναφέρουν πως δεν θέλουν καθόλου η ταινία να μοιάσει με παρόμοιες που αναφέρονται στην μυθολογία και στα κατορθώματα ηρώων, όπως το Clash of the Titans και το Immortals. "Αυτές οι ταινίες μας πληροφορούν ότι πρέπει να κάνουμε βήματα προς μία πιο τολμηρή κατεύθυνση. Σκοπός μας είναι το God of War να μην ενταχθεί σε αυτή την κατηγορία, αλλά να ξεχωρίσει από όλες αυτές τις πανομοιότυπες ταινίες. Όταν θα βλέπω την δουλειά μου μετά την ολοκλήρωσή της θα πρέπει να είμαι βέβαιος ότι έκανα κάτι το διαφορετικό" λέει ο Dunstan.

"Μπορεί να πιστεύετε ότι η Sony θεωρεί τα σενάρια των games της ιερά και μας απαγορεύει να τα αλλάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια μας ενθάρρυνε να διαφοροποιήσουμε το σενάριο ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και υποστηρίζει την απόφασή της αυτή βοηθώντας μας" προσθέτει ο Melton. Φημολογείται μάλιστα πως η ταινία του God of War θα είναι ένα prequel, κάτι σαν το Batman Begins.

Δυστυχώς τρέιλερ για την ταινία δεν έχει κυκλοφορήσει, προς το παρόν όμως μπορείτε να δείτε το καινούργιο βιντεάκι για το God of War: Ascension.

Keywords
Τυχαία Θέματα