Ο Will Ferrell παίζει games για καλό σκοπό

Αρπάξτε την ευκαιρία να παίξετε με τον ηθοποιό.

Οι stars του Hollywood έχουν δείξει πολλές φορές την καλή τους θέληση βοηθώντας φτωχούς και άρρωστους από όλο τον κόσμο. Όταν χρησιμοποιούν ως μέσο τα video games όμως τους αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Στις 26 Οκτωβρίου, ο Will Ferrell θα παίξει games με

έναν τυχερό θαυμαστή για δύο ώρες και το γεγονός αυτό θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν χιλιάδες άτομα σε live stream στο Twitch.tv. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αγοράζοντας το πακέτο προσφοράς σας από το Indiegogo. Ο νικητής θα ταξιδέψει με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Δείτε το βίντεο με τον Will:

https://www.youtube.com/watch?v=9Lw-2ZGvyLw

Το ελάχιστο ποσό για να μπείτε στην ψηφοφορία είναι 10 δολάρια (περίπου 8 ευρώ) και με αυτο κερδίζετε κάρτα αγορών 5 δολαρίων για το Amazon και μια θέση για την κλήρωση. Με 25 δολάρια αποκτάτε πρόσβαση στο Twitch Turbo, streaming χωρίς διαφημίσεις και μια θέση για την κλήρωση. Τέλος, με 50 δολάρια αποκτάτε όλα τα παραπάνω, συν ένα αντηλιακό που ονομάζεται Will Ferrell's SuperMegaUVBlastMax Gamer's Sunscreen.

Το Indiegogo ανέφερε πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για να μαζευτούν χρήματα για καλό σκοπό και με άλλες γνωστές προσωπικότητες. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε Pro gamers και χορηγούς. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από την καμπάνια του Will Ferrell θα πάνε σε δύο οργανισμούς: Cancer for College και DonateGames.org. Το Cancer for College ασχολείται με τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και θα βοηθάει να πάρουν υποτροφίες για κολέγια ενώ το DonateGames.org έχει στόχο τους καρκινοπαθείς μικρότερης ηλικίας.

Ο Will εμπνεύστηκε την ιδέα του να μαζέψει χρήματα για καρκινοπαθείς μέσα από τα games μετά από μια μουσική καμπάνια μαζί με τους Red Hot Chilli Peppers που κατάφερε να συγκεντρώσει 300.000 δολάρια. Ο ηθοποιός δήλωσε: “Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσαν οι gamers να μαζέψουν περισσότερα χρήματα από τους μουσικούς”. Μέχρι τώρα η καμπάνια πλησιάζει το ποσό των 40.000 δολαρίων και έχει περάσει μόλις μια ημέρα από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε. Μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς κάνοντας κλικ εδώ. Η προθεσμία λήγει στις 12 Οκτωβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα