Νέος χαρακτήρας στο Metal Gear Rising: Revengeance

Μήπως είναι ο Snake ή μήπως όχι;
Η Konami ανακοίνωσε την διάθεση ενός επιπλέον playable χαρακτήρα για το Metal Gear Rising: Revengeance. Ο άγνωστος ακόμα αυτός χαρακτήρας θα προσφέρεται ως DLC λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όπως συγκεκριμένα ανακοίνωσε ο παραγωγός της Platinum Games, Yuji Korekado, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε
να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Ο Korekado εξήγησε πως η εταιρεία δεν έχει στα σχέδιά της κάποιο πλάνο για το online, οπότε είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι να βασίζεται αποκλειστικά στο single-player και στην «Hack & Slash» εμπειρία του. Παρ’ όλα αυτά, όπως είπε, θα γίνει διαθέσιμο αρκετό DLC περιεχόμενο επί πληρωμής, που θα εισάγει έναν νέο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν θα έχει την δικιά του ιστορία μέσα στον τίτλο της Platinum Games ή αν θα πρόκειται απλά για κάποιο costume. Αν τελικά ισχύσει το δεύτερο, ίσως δούμε τον αγαπημένο σε όλους Solid Snake να επιστρέφει στο πεδίο της μάχης.

{youtube}IfLZJTDOQr0|400|300{/youtube}
Αν όμως υπάρχει κάποιος χαρακτήρας με δικιά του πλοκή μέσα στο παιχνίδι, τότε είναι λίγο δύσκολο να είναι ο Snake, δεδομένου ότι το Rising λαμβάνει μέρος 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Metal Gear Solid 4. Και σε εκείνο το χρονικό διάστημα ο Snake δεν ήταν και στα καλύτερά του. Από την άλλη βέβαια, έχουν αφαιρεθεί πολλά στοιχεία της σειράς για να προστεθούν νέα, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Τέλος, ο Korekado επιβεβαίωσε πως ο Vamp που πρωτοείδαμε στο Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty δεν βρίσκεται στο Rising, παρά την ομοιότητά του με τον αντίπαλο του Raiden που βλέπουμε στα τρέιλερ που κυκλοφορούν.

Το Metal Gear Rising: Revengeance θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013 για PS3 και Xbox 360, ενώ θα ακολουθήσει και το DLC με τον νέο χαρακτήρα λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση βλέποντας το demo που παρουσιάστηκε στην E3.
Keywords
Τυχαία Θέματα