Νέο Batman μετά το Arkham Origins!

Αποκαλύφθηκε μέσω του πρωταγωνιστή του, Kevin Conroy.

Ο ηθοποιός Kevin Conroy που έχει αναλάβει επί σειρά ετών τη φωνή του Μπάτμαν μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη για το Batman: Arkham Origins της Warner, ωστόσο απ' ότι φαίνεται η τελευταία ετοιμάζει ένα νέο video game με τον Σκοτεινό Ιππότη!

Στο twitter

account του, ο Conroy έγραψε ότι θα πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο Batman και ότι δεν πρόκειται για το Batman: Arkham Origins! Προφανώς θα αμέλησε ότι η Warner δεν είχε αποκαλύψει ακόμη το νέο αυτό video game κι έτσι αποκάλυψε άθελά του ένα project που βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης.

Το Twitter έχει πλέον κατέβει. Ο Conroy πάντως έχει ιστορικό με τέτοιες "κατά λάθος" αποκαλύψεις καθώς είχε ανακοινώσει το ίδιο και για την ταινία Justice League: The Flashpoint Paradox, ένα χρόνο πριν ανακοινωθεί. Στην έκθεση Comic Con του Dallas ο Conroy δήλωσε πριν μερικούς μήνες ότι το Batman στο οποίο πρωταγωνιστεί "είναι απίστευτο καθώς έχει ένα τεράστιο cast ηθοποιών, μια μεγάλη ιστορία που χρειάστηκε ένα χρόνο για να γραφτεί κι ότι το επιτελείο δούλευε πάνω στο project για πολύ καιρό".

Προφανώς η Warner Bros Games Montreal που αναπτύσσει το Batman: Arkham Origins δεν θα μπορεί να χειριστεί δύο games ταυτόχρονα, άρα η εταιρεία ανάπτυξης αυτού του...κρυφού Batman ίσως είναι η Rocksteady Studios. Η κάποια άλλη. Όπως και να 'χει ευελπιστούμε να μάθουμε περισσότερα στην έκθεση E3, 11-13 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

Δείτε το νέο τρέιλερ και τις τελευταίες πληροφορίες του Batman: Arkham Origins.

Αν ο Kevin Conroy επαναλάβει τέτοιο λάθος στο Twitter τότε μάλλον δεν θα πιστέψουμε ότι πρόκειται για πραγματικό "λάθος" αλλά για ηθελημένη απόπειρα δημιουργίας...hype. Μη ξεχνάμε άλλωστε τον πανικό που γίνεται όποτε το Amazon ανεβάζει "κατά λάθος" την καταχώρηση ενός video game πριν ακόμη ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα