Επικός Χέιζ-Ντέιβις: "Ο Νικ Καλάθης πιστεύει ότι είναι ο Τζέισον Στέιθαμ"

Το παρατσούκλι "Bald Eagle", δηλαδή "Καραφλός αετός" έχουν υιοθετήσει οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε για να περιγράφουν τον Νικ Καλάθη. Κάπως έτσι, η EuroLeague, στο περιθώριο της Media Day του τουρκικού συλλόγου ενόψει του Final Four 2024, ρώτησε τους συμπαίκτες του διεθνή Έλληνα γκαρντ ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος καραφλός παίκτης στον κόσμο. Η απάντηση όλων ήταν η ίδια, όμως ο Νάιτζελ

Χέιζ-Ντέιβις ανέπτυξε λίγο παραπάνω τη σκέψη του, αποκαλύπτοντας πως ο Καλάθης αισθάνεται ότι μοιάζει με ένα διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ.

"Ο καλύτερος καραφλός παίκτης στον κόσμο είναι ο Νικ Καλάθης, προφανώς. Εκπροσωπεί την κοινότητα των καραφλών. Θέλει να γίνουν όλοι καραφλοί. Κοιτάει τα μαλλιά όλου του κόσμου και λέει 'έχεις δύο ακόμα χρόνια, καλύτερα να γίνεις καραφλός σαν κι εμένα'. Και πιστεύει ότι είναι ο Τζέισον Στέιθαμ. Έτσι βλέπει τον εαυτό του. Δεν ξέρω αν βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο ήδη, αλλά αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του", ανέφερε ενδεικτικά ο Αμερικανός φόργουορντ για τον Έλληνα γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επικός Χέιζ-Ντέιβις, Ο Νικ Καλάθης, Τζέισον Στέιθαμ,epikos cheiz-nteivis, o nik kalathis, tzeison steitham