Κατηγορίες Free-to-play, Tech και Android

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες κατηγορίες ειδήσεων του GameWorld!

Στο GameWorld.gr δουλεύουμε πάντοτε με κύριο κριτήριο την σωστή κατηγοριοποίηση ειδήσεων, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σήμερα ανακοινώνουμε ορισμένες νέες κατηγορίες που έχουν ως σκοπό να "φιλτράρουν" τις ήδη υπάρχουσες ειδήσεις. Παράλληλα, στο Topmenu δημιουργήθηκε η νέα κατηγορία "Tech".

Τι ισχύει για τις κατηγορίες ειδήσεων
Αυτό που ήδη γνωρίζετε όσοι παρακολουθείτε

το GameWorld είναι ότι η βασική κατηγοριοποίηση ειδήσεων γίνεται με βάση τις κατηγορίες των games. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επιμέρους υποκατηγορίες στις οποίες τοποθετούμε τις ειδήσεις ώστε να βρίσκετε πιο εύκολα αυτό που ψάχνετε. Για παράδειγμα, μπορούμε να ορίσουμε μια είδηση της κατηγορίας "Action" (π.χ. Assassin's Creed 3) να εμφανιστεί στις υποκατηγορίες "PC, "PS3" , "Xbox 360" και "Wii U". Αν η είδηση αφορά τις πωλήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού τότε θα φροντίσουμε ώστε να εμφανιστεί και στην κατηγορία "Πωλήσεις".

Οι νέες κατηγορίες
Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει, το μενού "Gamecore" (βρίσκεται κάτω αριστερά) που αφορά όσους από εσάς είναι...hardcore gamers, έχει εμπλουτιστεί εδώ και λίγες ημέρες με τις υποκατηγορίες "Προσφορές" και "Πωλήσεις". Από σήμερα προστέθηκε και η κατηγορία "Free-to-play" η οποία εμπεριέχει όσα games παίζονται εντελώς δωρεάν. Συνεπώς, όσοι δεν έχετε ούτε ένα ευρώ για αγορές, θα βρείτε στο Free-to-play μενού το ιδανικό σημείο, όπου θα ενημερώνεστε για όλα τα free-to-play games της αγοράς. Το είδος των free-to-play που βασίζεται μόνο στις προαιρετικές μικροπληρωμές, ολοένα και αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Επομένως, για free διασκέδαση, μην ξεχνάντε να επισκέπτεστε συχνά την συγκεκριμένη κατηγορία ειδήσεων!

Αναλυτικά οι προσθήκες του μενού GameCore:
- Προσφορές
- Πωλήσεις
- Free-to-play

Όσον αφορά στην ενότητα "Tech" που προστέθηκε στο Topmenu, φυσικά η κίνησή μας αυτή δεν σημαίνει ότι θα παρεκλίνουμε στο ελάχιστο από την φιλοσοφία μας που είναι αυτή ενός game site. Απλά η κατηγορία είναι μια προσθήκη που συγκεντρώνει όλα τα τεχνολογικά νέα του GameWorld, τα οποία όπως πάντα αφορούν άμεσα ή έμμεσα τους gamers. Μέσω της Tech, μπορείτε πλέον να διαβάζετε όλες τις ειδήσεις των κατηγοριών τεχνολογίας. Οι ειδήσεις αυτές εμφανίζονται ως συνήθως ταυτόχρονα και στην κεντρική σελίδα. Αν κάνετε mouseover τότε θα δείτε μία σειρά από υποκατηγορίες, τις οποίες μεταφέραμε από το μενού "Ειδήσεις" και αφορούν τεχνολογικά νέα.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Tech θα συναντήσετε ειδήσεις από τις εξής κατηγορίες:
- Internet
- Hardware
- Software
- Κινητή τηλεφωνία
- Στήλη Tech

Τέλος, δύο νέες ακόμη κατηγορίες στη στήλη "Format" του topmenu, προστέθηκαν για τους κατόχους κινητών τηλεφώνων:
- Android
- Windows Phone

Σε συνδυασμό δε με την κατηγορία iOS που προϋπάρχει εδώ και χρόνια, πλέον όλοι οι κάτοχοι smartphone μπορούν να διαβάσουν τις ειδήσεις που τους αφορούν άμεσα! Η τελευταία κίνηση είναι παράλληλα κι ένα μεγάλο "Ευχαριστούμε" για την υποστήριξη που έχετε δείξει στην εφαρμογή του GameWorld για Android κινητά.

Οι μέχρι τώρα ειδήσεις του GameWorld, έχουν ήδη προστεθεί στις νέες μας κατηγορίες.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς αύριο θα ανακοινώσουμε το νέο module με τα τελευταία Blogs τα οποία θα εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα. Παράλληλα θα υπάρξουν μικρές αλλαγές στο σύστημα καταμέτρησης πόντων για τα User Levels, καθώς ορισμένες ενέργειές σας θα προσμετρούν για περισσότερους πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα