Καλό Πάσχα από το GameWorld!

Το GameWorld σας εύχεται Καλό Πάσχα και σας χαρίζει πλούσια δώρα!

Άλλη μία περίοδος διακοπών είναι προ των πυλών.

Το Πάσχα έφτασε και είναι ήδη καυτό, καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει...κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες, δείγμα του ότι το φετινό καλοκαίρι ίσως είναι το πιο θερμό των τελευταίων ετών. Πως να

μην είναι θερμό άλλωστε, όταν αμέσως μετά, στις 21 Μαϊου, η Microsoft θα μας παρουσιάσει μέσω press conference τη νέα της κονσόλα, ενώ στη φετινή E3, 11-13 Ιουνίου, η Sony και η Microsoft θα δώσουν μια "καυτή" μάχη με δύο press conference στις οποίες θα αποκαλυφθούν το PlayStation 4 και το νέο Xbox.

Η συντακτική ομάδα του GameWorld σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα! Ελπίζουμε να περάσετε όμορφα αυτές τις άγιες μέρες κι ευχόμαστε καλό κουράγιο και καλή δύναμη για το υπόλοιπο της χρονιάς. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους, ιδιαίτερα από οικονομικής πλευράς (καθότι "κάθε φέτος και χειρότερα") οπότε ευελπιστούμε αυτές για άγιες ημέρες να ξεχαστούμε όλοι από τα προβλήματά μας και φυσικά να ξεκουραστούμε...με άφθονο gaming!

Με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε άλλον έναν διαγωνισμό. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα παρακάτω δώρα:

Η Sony Hellas προσφέρει:
5 God of War: Ascension

Η Microsoft Hellas προσφέρει:
5 κάρτες συνδρομής Xbox Live Gold

Κάντε κλικ στα παραπάνω links για να διαβάσετε την διαδικασία συμμετοχής για τον κάθε διαγωνισμό.

{youtube}uKtKpIn2Sk8|400|300{/youtube}

GameWorld TV
Σας ενημερώνουμε ότι τις δύο επόμενες Κυριακές δεν θα έχουμε GameWorld TV. Θα εκμεταλλευτούμε όμως το διάστημα αυτό ώστε να ανεβάσουμε τις εκπομπές του GameWorld TV στο κανάλι μας στο YouTube και τις αντίστοιχες των Users στο ανάλογο YouTube Channel των Users. Φυσικά θα βρισκόμαστε εδώ κάθε μέρα για να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με ειδήσεις.

Καλή επιτυχία σε όλους όσοι συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς και φυσικά...Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Και μη ξεχνάτε να ορμήξετε...στα μπούτια, στα μπούτια!

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα