Διαγωνισμός: Κάρτες Xbox Live Gold

Πασχαλινός διαγωνισμός και από την Microsoft με 5 κάρτες συνδρομής Xbox Live Gold!

To GameWorld σε συνεργασία με την Microsoft Hellas σας προσφέρει έναν ακόμη μεγάλο Πασχαλινό διαγωνισμό.

Κερδίστε 5 κάρτες Xbox Live Gold για Xbox 360.

Έχουν διάρκεια ένα μήνα και προσφέρουν όλα τα προνόμια των Xbox Live Gold συνδρομητών, όπως multiplayer games, download των demos από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους και πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Xbox Live.

Διαδικασία συμμετοχής
1)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαϊου. Για να δηλώσετε συμμετοχή γράψτε "Xbox Live" στην ομάδα του Xbox 360 στην Community του GameWorld.
2)Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσα μέλη του GameWorld συγκεντρώσουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας +50 xp (πόντους εμπειρίας) στο προφίλ τους (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Για να το επιτύχετε αυτό απλά σημειώστε τους πόντους που έχετε και οι οποίοι είναι ορατοί από την κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Οι πόντοι αποκτώνται με τη συμμετοχή σας στο site, στο Forum και στο Community του GameWorld.
3)Όσα μέλη δεν συγκεντρώσουν +50 xp στο προφίλ τους δεν θα καταμετρηθούν στην κλήρωση. Η διαδικασία αυτή απαιτείται ώστε (σε συνδυασμό με την καταγραφή της IP στα usernames) να διασφαλίσουμε ότι στο διαγωνισμό δεν θα υπάρξει κάποια διπλή εγγραφή.

Νικητές
Η κλήρωση για τους 5 τυχερούς νικητές θα γίνει στην εκπομπή Users την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαϊου 19:00-19:30. Η εκπομπή αυτή θα είναι τελικά η τελευταία πριν το Πάσχα, όπου και θα ανταλλάξουμε ευχές για να επιστρέψουμε την Τρίτη 7 Μαϊου.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα