Φυλάκιση για 10 WoW account stealers

10 Κινέζοι έκλεψαν...11.500 λογαριασμούς και το πλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο.

Το hacking σε MMO accounts είναι ένα συχνό φαινόμενο, καθώς οι επίδοξοι hackers έχουν εισβάλει σχεδόν σε όλα τα MMORPG που υπάρχουν εκεί έξω (πιθανόν με εξαίρεση το Guild Wars 2 που ζητάει επαλήθευση

μέσω email αν λάβει login από διαφορετική χώρα).

Αυτή τη φορά όμως ο νόμος δεν στάθηκε...επιεικής για 10 hackers από την Κίνα που κατηγορήθηκαν για κλοπή λογαριασμών στο World of Warcraft κατ' επανάληψη. Σύμφωνα με το Massively, οι 10 κατηγορούμενοι είχαν υποκλέψει 11.500 λογαριασμούς (!) τους οποίους και μεταπωλούσαν σε τιμές που ξεκινούσαν από 1 δολάριο για τον πιο ταπεινό και με μέσο όρο 3 δολάρια ανά account.

Ο επικεφαλής της ομάδας των hackers δέχτηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και πρόστιμο 8.000 δολαρίων. Οι 9 συνεργοί του θα δικαστούν για διάστημα μικρότερο των 2 ετών και πρόστιμο 1.000 δολάρια ο καθένας.

Θυμίζουμε ακόμη ότι το World of Warcraft έχει χάσει ορισμένους συνδρομητές, διατηρώντας ωστόσο τον αξιοσέβαστο αριθμό των 7.7 εκατομμυρίων χρηστών, διαθέτει πλέον μικροσυναλλαγές, ενώ η Blizzard ετοιμάζει το expansion Warlords of Draenor.

Keywords
Τυχαία Θέματα