Φήμη: Battlefield: Hardline

Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της σειράς!

Σε ένα νέο Battlelog update εντοπίστηκαν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το επόμενο Battlefield game, με την πιθανή ονομασία Battlefield Hardline!

Το project με την εσωτερική

ονομασία-κωδικό Havana αναπτύσσεται από την εταιρεία του Dead Space Visceral Games και υπάρχει εδώ και καιρό φημολογία πως θα αποτελεί ένα spin-off με θεματολογία "κλέφτες και αστυνόμοι"!

Εντωμεταξύ, ένα logo και σχετικό artwork του Battlefield Hardline εντοπίστηκαν στον server της EA, μαζί με μια σειρά εικόνων με την ένδειξη "BFH" για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 and Xbox One (GetBlog). Η ένδειξη "BFH+" εντοπίστηκε επίσης, πιθανώς για τους κατόχους Battlefield Premium.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως θα περιλαμβάνονται όπως φαίνεται τέσσερις classes στρατιωτών (Enforcer, Mechanic, Operator, Professional), ενώ υπάρχουν αναφορές σε έναν χάρτη ("MP_Downtown") και κάποιες ονομασίες από modes (Blood Money, Bomb Squad και Carrier Assault).

Εκτός αυτών, ο λογαριασμός στο Twitter Battlefield Daily εντόπισε μια λίστα νέων in-game awards από "το επόμενο Battlefield game", όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Όπως όλα δείχνουν, το Battlefield: Hardline θα είναι το νέο Battlefield game και θα μας παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην φετινή E3 σε λίγες ημέρες.

Για ότι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα