Διακοπή του Final Fantasy Versus 13;

Τελευταία Φαντασία ή τελευταίο... αντίο;

H σειρά Final Fantasy δεν χρειάζεται συστάσεις, μιας και είναι από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του gaming, αλλά έχει και κατά καιρούς, απασχολήσει την κοινότητα των gamers για -όχι και τόσο- θετικούς λόγους. Για παράδειγμα το Final Fantasy Versus 13.

Σύμφωνα με νέες φήμες, η Square Enix διέκοψε την ανάπτυξη του παιχνιδιού για πάνω από έξι χρόνια, από τον Μάιο του 2006 όπου και είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Από τότε το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι μερικές μικρές ματιές του Ιαπωνικού RPG, ενώ εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουμε λάβει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η πηγή των παραπάνω φημών είναι το έγκυρο Kotaku, το οποίο ναι μεν υποστηρίζει ότι έχει έγκυρες πληροφορίες, αλλά απ' την άλλη δηλώνει ότι η Square Enix δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με την απόφασή της. Προφανώς θα θέλει να αποφύγει να αναγνωρίσει οτιδήποτε θα επηρεάσει αρνητικά τις τιμές των μετοχών της.

Οι προγραμματιστές που είχαν δεσμευτεί για το Final Fantasy Versus 13, έχουν μετατεθεί για να υποστηρίξουν τον επόμενο τίτλο της σειράς, το Final Fantasy 15. Στο μεταξύ, περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον της σειράς Final Fantasy 13 (η οποία αριθμεί αρκετά games) θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο, όπως δηλώνει η Square Enix.

Συγκεκριμένα, την 1η Σεπτεμβρίου και ως μέρος των events για την 25η επέτειο της σειράς, θα γίνει μια παρουσίαση με τίτλο: “Final Fantasy 13 Lightning Saga: New Developments Presentation”. Πέραν αυτού όμως, η εταιρία έχει κάνει νύξεις για επιπλέον Final Fantasy 13 υλικό, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για κάποιο DLC του Final Fantasy 13-2 ή ένα ολοκαίνουριο Final Fantasy 13-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα