Δεύτερο Gaming Festival

Το Gaming Festival επιστρέφει, 29/11-1/12. Αυτή τη φορά με PS4!

[Αρχική δημοσίευση: 25/10/13] Τα μεγάλα game events στην Ελλάδα σπανίζουν τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, τον περυσινό Νοέμβριο ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, το Gaming Festival της εταιρείας Imagine

More, το οποίο διεξήχθη στο Γκάζι, με console games, racing simulators, τουρνουά με μεγάλα χρηματικά έπαθλα και την παρουσία του Master Chief από το Halo που φωτογραφήθηκε μαζί σας. Συγκεντρώθηκαν 4.000 επισκέπτες, μοιράστηκαν 250 δώρα και οι νικητές των τουρνουά έφυγαν με 3.000 ευρώ.

Gaming Festival 2013
Φέτος, το 2o Gaming Festival είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στο ίδιο μέρος, στην Τεχνόπολη της Αθήνας, το τριήμερο 29 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου.

Διεύθυνση: Τεχνόπολη, Γκάζι (στάση μετρό Κεραμεικός)
Διάστημα: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου-Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
Είσοδος: 5 ευρώ

Στο φετινό Gaming Festival θα είναι χορηγός επικοινωνίας το GameWorld.gr, οπότε μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το GameWorld Party ετοιμαστείτε για περισσότερες ώρες gaming! Τα νέα video games θα είναι διαθέσιμα για να τα απολαύσετε (σ.σ. με την ελπίδα να υπάρξει PlayStation 4!), ενώ στο περίπτερό του το GameWorld ετοιμάζει πολλά happenings, ακριβώς όπως στη ΔΕΘ. Φυσικά αναμείνατε τουρνουά απ' το Gaming Festival με ακόμη μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα!

Η Imagine More, θεωρώντας πως ο καλύτερος τρόπος βελτίωσης του Gaming Festival είστε εσείς, περιμένει τις προτάσεις και τις ιδέες σας στο email [email protected]. Αν παρευρεθήκατε πέρυσι τότε αξίζει να πείτε στην διοργανώτρια εταιρεία την άποψή σας για όσα θα θέλατε να δείτε. Κάντε επίσης Like στην Facebook Page του Gaming Festival.

[UPDATE: 13/11/13] Η Imagine More, διοργανωτής του 2ο Gaming Festival, μας ενημέρωσε σήμερα ότι το PlayStation 4 θα είναι διαθέσιμο στην έκθεση! 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου λοιπόν, η νέα κονσόλα της Sony θα σας περιμένει στο απόλυτο launch event!

Τα τουρνουά που θα διεξαχθούν θα αφορούν τα games FIFA 14, NBA 2K14, League of Legends , Starcraft 2, Hearthstone, διάφορα Fighting. Ως έπαθλο θα δοθούν τόσο μετρητά όσο και games. Επίσης, περισσότερα από 100 games για όλα τα format θα μοιραστούν στους επισκέπτες μέσω κληρώσεων που θα πραγματοποιούνται με βάση τον αριθμό εισιτηρίου. Οι λάτρεις των driving simulators θα έχουν την τιμητική τους ,τόσο με την παρουσία του Gran Turismo 6 , αλλά και με driving contest στο F1 2013!

Οι τελικοί των tournaments θα διεξαχθούν on stage , και θα προβάλλονται στην γιγαντοοθόνη με live σχολιασμό! Τα racing seats της Redbull, τα live DJ sets , οι on site gaming διαγωνισμοί και το εντυπωσιακό cosplay απλά συμπληρώνουν την απόλυτη εμπειρία που θα βιώσετε στο 2ο Gaming Festival!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Gamingfestival.gr.

Οι συντάκτες του GameWorld θα είμαστε εκεί, σε άλλο ένα μεγάλο gaming ραντεβού, για να παίξουμε μαζί σας και να μοιράσουμε δώρα. Επίσης, ετοιμάζουμε live on stage παρουσιάσεις, ακριβώς όπως της είχατε δει στο EGaming της ΔΕΘ. Σύντομα θα αναρτηθεί είδηση που θα περιγράφει όσα σας ετοιμάζουμε. Περιμένουμε τις προτάσεις σας στο forum και συγκεκριμένα σε αυτό το topic.

Να είστε όλοι εκεί!

Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα