Άνοιξε το ελληνικό Marketplace στο Xbox One

Δείτε τα games και τα apps που διατίθενται μέχρι στιγμής.

Το Xbox One, όπως είναι ήδη γνωστό, αναμένεται στην χώρα μας στις 5 Σεπτεμβρίου, παρόλα αυτά η Microsoft πριν από λίγες ώρες πραγματοποίησε τα...εγκαίνια του ελληνικού Marketplace για το Xbox One.

Όσοι έχετε προμηθευτεί

ήδη το Xbox One από το εξωτερικό έχετε πλέον την ευκαιρία να αλλάξετε το locale της κονσόλας σας και να βάλετε ως χώρα την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και μετά την αλλαγή αυτή θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση σε ψηφιακούς τίτλους ή DLC που τυχόν είχατε αγοράσει στο παρελθόν. Αντίστοιχα τα χρήματα που ενδεχομένως είχατε στο Xbox 360 account σας μεταφέρονται κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Για την ώρα το περιεχόμενο του Xbox Live Marketplace είναι φανερά φτωχότερο από το αντίστοιχο άλλων χωρών της Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν διαθέσιμα λιγότερα games και λιγότερες εφαρμογές, αλλά όπως είναι φυσικό δεν γνωρίζουμε τι πρόκειται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε αναλυτικά τα διαθέσιμα games:

Another World 20th Anniversary Edition
Diablo III Ultimate Evil Edition
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Halo: Spartan Assault
Lococycle
Madden NFL 15
Max: The Curse of Brotherhood
Metro 2033 Redux
Metro: Last Light Redux
Outlast
Pinball FX 2
Ryse: Son of Rome – Legendary Edition
Sniper Eliter III
Stick it to the Man
Strider
The Golf Club
Transformers: Rise of the Dark Spark
Zombie Driver HD Ultimate Edition

Δείτε αναλυτικά τις διαθέσιμες εφαρμογές:

Blu-ray Player
GoPro Channel
Media Player
OneDrive
Skype
Twitch
Uplay
Upload Studio
Voice Studio
Xbox Music
Xbox Video
Συσκευή αναπαραγωγής CD ήχου

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι κάποια games όπως το Dead Rising 3 εμφανίζονται στην μηχανή αναζήτησης bing που χρησιμοποιεί το Xbox One, χωρίς να υπάρχουν πάντως τα αντίστοιχα εικονίδια στο Marketplace. Επίσης, απομένει να δούμε κατά πόσο οι υπηρεσίες Xbox Video και Xbox Music θα υποστηρίζονται στην χώρα μας. Το στοιχείο που μας προκάλεσε εντύπωση είναι ότι για την ώρα το μόνο διαθέσιμο demo είναι αυτό του NHL 15, παρόλα αυτά όπως προαναφέραμε το πιο πιθανό είναι το Marketplace θα "γεμίσει" σταδιακά μέχρι το Xbox One να φθάσει στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων.

Το Xbox One κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε την έρευνα αγοράς next-gen κονσόλας από το GameWorld για να δείτε πως θα το προμηθευτείτε σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα