ArcheAge και Rift Nightmare Tide: Ημερομηνίες κυκλοφορίας

Έρχονται σύντομα. Την επόμενη εβδομάδα η open beta του ArcheAge.

Η Trion Worlds κατά τη διάρκεια της PAX Prime, ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης του δεύτερου expansion του Rift με την ονομασία Nightmare Tide, καθώς και του πολυαναμενόμενου Free-to-Play sandbox MMORPG ArcheAge.

Το Nightmare

Tide expansion θα σας δώσει την δυνατότητα να ταξιδέψετε στην άλλη μεριά των rifts και συγκεκριμένα στο plane of water. Θα διατεθεί δωρεάν στις 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης και θα προσθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο F2P MMORPG της. Μεταξύ άλλων, το level cap ανεβαίνει στα 65, προστίθενται καινούριες περιοχές, 6 νέα dungeons, ένα sliver, ένα raid και ένα chronicle, όπως και ένα νέο είδος από rifts, τα NightMare Rifts τα οποία θα έχουν πέντε ranks και πολλά stages στα οποία θα κάνετε defend ενάντια σε mobs και bosses.

Ένα νέο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του expansion είναι τα Minions. Πρόκειται για ένα είδος από card game με pets, τα οποία θα συλλέγετε παίζοντας, θα τα στέλνετε σε διάφορες αποστολές και θα ανεβαίνουν levels. Μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να τα στείλετε να μαζέψουν υλικά και recipes για το crafting, artifacts, λεφτά και άλλα καλούδια. Επίσης, το παρόν θα δώσουν τα αμφίβια mounts, νέα masteries, επιπλέον equipment slots και βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα και το gear progression.

https://www.youtube.com/watch?v=1pSQPhsys6M

Το ArcheAge από την άλλη, που αναπτύσσεται από την XL Games και εκδίδεται στην Δύση από την Trion, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και την Αμερική στις 16 Σεπτεμβρίου. Η open beta θα ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου στις 8μμ ώρα Ελλάδος και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου. Το head start για όσους έχουν αγοράσει κάποιο founder's pack θα ξεκινήσει στις 12 του ίδιου μήνα, όπως αναφέρεται στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Το ArcheAge είναι ένα Free-to-Play sandbox MMORPG το οποίο σας δίνει την ελευθερία να παίξετε όπως εσείς θέλετε. Διαθέτει πάνω από 120 συνδυασμούς κλάσεων, μια μεγάλη γκάμα από professions και βασίζεται στο open-world PvP. Θα μπορείτε να χτίσετε σπίτια και κάστρα, να κάνετε castle sieges, να έχετε την δική σας γη να εκμεταλλευτείτε, ενώ η οικονομία του παιχνιδιού θα είναι στα δικά σας χέρια. Πέρα από τα δύο factions, υπάρχει και ένα τρίτο, αυτό των πειρατών, στο οποίο μπορείτε να μπείτε μεταξύ άλλων αν παρανομήσετε πολλές φορές. Οι πειρατές έχουν τα δικά τους... λημέρια σε διάφορα νησιά στον τεράστιο ωκεανό που διαθέτει ο χάρτης του ArcheAge, όπου θα βρείτε κρυμμένα νησιά και θυσαυρούς αν αποφασίσετε να γίνετε... θαλασσόλυκος.

Οι παρανομίες στο παιχνίδι δεν παιρνούν απαρατήρητες, καθώς αν κλέψετε ή δολοφονήσετε άλλους παίκτες, θα έρθετε ενάντια στο νόμο, αν κάποιος παίκτης γίνει μάρτυρας των πράξεών σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα σταλείτε στο δικαστήριο (το οποίο αποτελείται από παίκτες-δικαστές) και εκεί θα αποφασιστεί αν είστε αθώος ή ένοχος. Αν κριθείτε ένοχος, θα σας στείλουν φυλακή για κάποιες ώρες (ανάλογα με την απόφαση των δικαστών). Εκεί μπορείτε είτε να εκτίσετε την ποινή σας ή να προσπαθήσετε να... αποδράσετε με την βοήθεια άλλων κρατουμένων.

Διαβάστε το review του Rift και δείτε περισσότερα βίντεο και εικόνες από το ArcheAge στο group του στο community του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα