Wii U: Άριστη ανταπόκριση στο gamepad

Η Nintendo εκπλήσσει...ανέλπιστα!

Για το Wii U, την νέα κονσόλα της Nintendo, έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με το υπερσύγχρονο gamepad του και το κατά πόσο θα παρουσιάζει πτώση στα frames σε σύγκριση με την εικόνα στην τηλεόραση. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι αυτό θα το διαπιστώσετε όλοι στο event της Nortec

την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο The Mall.

Ωστόσο, για του λόγου το αληθές, ο Michel Ancel της Ubisoft, δημιουργός της επιτυχημένης 2D platform σειράς Rayman, ετοιμάζει το Rayman Legends για το Wii U και αποκάλυψε χρήσιμες πληροφορίες. Συγκεκριμένα δήλωσε στο Nintendo Power Magazine ότι το gamepad της κονσόλας θα έχει μόλις 1/60 του δευτερολέπτου καθυστέρηση στην ανταπόκριση! Πρακτικά δηλαδή, στα 60 frames το δευτερόλεπτο, θα χάνετε μόλις ένα frame. Η διαφορά αυτή είναι ανεπαίσθητη για το ανθρώπινο μάτι το οποίο αντιλαμβάνεται τις πτώσεις των frames κυρίως όταν πέφτουν κάτω από τα 30. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι δεν θα παρατηρήσετε καθυστέρηση απ' την εικόνα της τηλεόρασης σε αυτή του χειριστηρίου.

Watch YouTube video

Το παραπάνω βίντεο που είχε γυριστεί από το Digital Foundry τον Ιούνιο στην E3, αποδεικνύει ότι σε μερικές περιπτώσεις το gamepad είναι ακόμα και πιο γρήγορο από μια HDTV και μάλιστα κατά 7 ολόκληρα frames! Το μόνο που δεν έχει καταφέρει να κάνει η Nintendo είναι το να πάρετε το gamepad, να φύγετε απ' το σπίτι και να συνεχίσετε να παίζετε! Δυστυχώς η εμβέλεια θα περιορίζεται μόνο σε ορατή απόσταση από την τηλεόραση και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και μέσα από πολύ λεπτούς τοίχους. Όχι όμως εκτός του σπιτιού σας. Είπαμε, είναι ασύρματο χειριστήριο. Όχι...iPad!

Η κονσόλα Wii U θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 30 Νοεμβρίου. Δείτε τις τιμές όλων των πακέτων στο BestPrice και την επίσημη παρουσίαση από την Nintendo.

Keywords
Τυχαία Θέματα