Sleeping Dogs: Nightmare in North Point DLC

Το πρώτο DLC του παιχνιδιού με θεματολογία ζόμπι και βαμπίρ!

Πριν από λίγες ημέρες, στα πλαίσια της Comic Con στην Νέα Υόρκη, ανακοινώθηκε από την Square Enix το πρώτο downloadable περιεχόμενο για το Sleeping Dogs. Θα ονομάζεται Nightmare in North Point και θα είναι διαθέσιμο στις 30 Οκτωβρίου.

Υλοποιημένο

πάντα στο πνεύμα του επερχόμενου Halloween (31/10), τα ζόμπι είναι έτοιμα να διαταράξουν και την κινεζική μυθολογία! Έτσι λοιπόν, το Nightmare in North Point αφηγείται μια ιστορία ενός μέλους μιας συμμορίας, τον οποίο η Triad βασάνισε και αργότερα με αρκετά μακάβριο τρόπο. Ο συγκεκριμένος τυπάς, θέλοντας να πάρει εκδίκηση, έρχεται πίσω στη ζωή μαζί με μια απέραντη στρατιά από ζόμπι κατατροπώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Είναι πλέον στο χέρι του Wei Shen (σ.σ. πρωταγωνιστής της σειράς) να εξοντώσει την νέα αυτή απειλή.

Watch YouTube video

Όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο, οι developers παρουσίασαν ένα live demo του DLC στο οποίο ο Wei Shen «σπάει» στο ξύλο αρκετά από τα εν λόγω δαιμονισμένα μέλη της συμμορίας 18Κ Triad. Οι συγκεκριμένοι ξεχωρίζουν, μιας και στα μάτια τους υπάρχει μια μπλε λάμψη και μόλις πεθάνουν εξαφανίζονται από προσώπου γης αφήνοντας πίσω τους ένα πράσινο φως. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι oι γροθιές του Shen είναι φορτισμένες με κάποιου είδους αστραπή. Την συγκεκριμένη ιδιότητα την έχει αποκτήσει από μια προηγούμενη αποστολή (η οποία θα είναι διαθέσιμη στο DLC) πίνοντας ένα μαγικό τσάι, το οποίο σε συνδυασμό με ένα ξύλινο σπαθί (χρώματος ροδακινί παρακαλώ!) θα τον βοηθήσει να ξυλοφορτώσει και τα υπόλοιπα Κινέζικα βαμπίρ, τα Jiang Shi. Σύμφωνα πάντα με τις κινέζικες λαϊκές παραδόσεις, τέτοιες ακριβώς λεπίδες χρησιμοποιούνταν για συγκεκριμένου είδους εξορκισμούς.

Για το συγκεκριμένο DLC δεν προσδιορίστηκε αν θα διατεθεί δωρεάν ή αν θα πρέπει να πληρώσετε για να το αποκτήσετε. Η διάρκειά του πάντως, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Square Enix, θα είναι «λίγες ώρες» όπως ο ίδιος δήλωσε. Σήμερα πάντως είναι διαθέσιμα κάποια DLC τα οποία αφορούν διάφορες αστυνομικές αποστολές αλλά και αγώνες racing. Εσείς ενδιαφέρεστε και για άλλα υπερφυσικά ζόμπι ή περιμένατε μήπως για μια πιο ρεαλιστική ιστορία;

Διαβάστε το review του Sleeping Dogs από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα