Uncharted 4 στο PS4

Οι Bruce Straley και Neil Druckmann βασικοί συντελεστές. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/13] Ένας αναγνώστης του GameWorld με username Alexandros_Turbo μας έστειλε αυτή την καταχώρηση από το online κατάστημα BestBuy στην οποία υπάρχει ένα μυστηριώδες παιχνίδι για το PS4 με το όνομα "U4".

Άραγε κάτι γνωρίζει το BestBuy και μας το κρύβει; Μήπως το U4 είναι το Uncharted 4, απλά δεν δημοσιεύθηκε η πλήρης

ονομασία για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό; Τα online shops λαμβάνουν νωρίτερα τις λίστες για τα games κάθε κονσόλας, οπότε στην προκειμένη περίπτωση ένας εκ των συντακτών του site ίσως να καταχώρησε όλα τα games του PS4 (μιας και είχε καταπιαστεί εκείνη την ώρα με αυτή τη δουλειά), μαρκάροντας το συγκεκριμένο συνθηματικά για να επιστρέψει αργότερα και να το κάνει edit με photos και περιγραφή.

Ίσως απ' την άλλη να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι με το όνομα U4 ή η καταχώρηση να είναι λάθος. Όλα τα σενάρια παίζουν. Εμείς απλά σας μεταφέρουμε αυτό που μας είπατε.

Ο Nolan North έχει εντοπιστεί εδώ και μήνες στα γραφεία της Naughty Dog και παρότι το Uncharted 4 δεν αποκαλύφθηκε στη συνέντευξη τύπου της Sony, οι φήμες για ένα νέο Uncharted συνεχίζουν να αιωρούνται. Αν δεν γνωστοποιηθεί κάτι μέχρι τις 14/6 τότε θα τρέφουμε ελπίδες μέχρι την ευρωπαϊκή έκθεση Gamescom, μετά τα μέσα Αυγούστου.

Προς το παρόν διαβάστε το review του The Last of Us, του τελευταίου παιχνιδιού δράσης της Naughty Dog που κυκλοφορεί από αυτή την Παρασκευή.

Αν έχετε κι εσείς κάποια είδηση προς δημοσίευση μπορείτε να την στείλετε στο [email protected].

[UPDATE 21/6/13] Ο Alexandros_Turbo μας έστειλε άλλη μια εικόνα σήμερα η οποία μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο να πιστέψουμε ότι το Uncharted 4 είναι υπό ανάπτυξη.

Την εικόνα τράβηξε από το κινητό του ενώ έβλεπε διάφορα walkthroughs στο YouTube. Σε ένα σημείο λοιπόν ενώ ελέγχετε τον Joel, υπάρχει στο έδαφος ο αριθμός "4". Πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε "Μήπως είναι το PlayStation 4;" Αμφιβάλλουμε διότι όλος ο κόσμος γνωρίζει την κυκλοφορία του PS4. Απ' την άλλη, σε ένα video game της Naughty Dog έχουμε κάθε λόγο να υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για κάτι μεγαλύτερο.

Η εικόνα αυτή προέρχεται από το demo του The Last of Us.

[UPDATE 2: 3/6/14] Η Naughty Dog επιβεβαίωσε ότι οι Bruce Straley και Neil Druckmann, τα ηγετικά στελέχη του The Last of Us και των Uncharted 1 και 2, θα εργαστούν και πάλι για το Uncharted 4!

Πολλά στελέχη έχουν αποχωρήσει από την Naughty Dog στο παρελθόν, όπως η Amy Hennig, creative director του The Last of Us που ανέλαβε ρόλο σεναριογράφου στο Uncharted 3. Ωστόσο, οι original δημιουργοί φαίνεται να είναι για να την Naughty Dog η καλύτερη λύση σε αυτή την next-gen μετάβαση.

Το Uncharted 4 αναμένεται να αποκαλυφθεί εκτενώς στην έκθεση E3, 10-12 Ιουνίου. Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να παρακολουθήσετε live τις εξελίξεις στην E3.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα