Call of Duty: Ghosts στην E3 2013

60 frames και 1080p. Δείτε το βίντεο από το gameplay. Θα κυκλοφορήσει τελικά και στο Wii U. [UPDATE]

Το Call of Duty: Ghosts θα τρέχει σε 1080p ανάλυση στις νέες κονσόλες Xbox One και PlayStation 4, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία

ανάπτυξης Infinity Ward. Τα 60 frames το δευτερόλεπτο θα διατηρηθούν.

Δείτε το παρακάτω gameplay video που αποκαλύφθηκε στην E3:

{youtube}qWRBFjn-bSk|400|300{/youtube}

Στην Infinity Ward διαθέτουν τηλεόραση με 4K ανάλυση στα 30 hertz. Όπως ομολογεί ο επικεφαλής παραγωγής, Mark Rubin, έχουν συνδέσει το παιχνίδι με τις μέγιστες ρυμίσεις (δεν μας είπε σε ποια κονσόλα, προφανώς στο Xbox One) και "μοιάζει εκπληκτικό" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη το All-Access event της Activision με gameplay video του Call of Duty: Ghosts.

[UPDATE] Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσει τελικά και στο Wii U. O Mark Rubin, παραγωγός του Ghosts, αποκάλυψε την πληροφορία αυτή σε μία συνέντευξή του στο Gamespot. Απομένει να δούμε λοιπόν αν η έκδοση για το Wii U θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου ταυτόχρονα δηλαδή με τις εκδόσεις για PC, PS3 και Xbox 360 ή αν θα διατεθεί κάποια στιγμή αργότερα.

Να θυμίσουμε ότι το Call of Duty: Black Ops II για το Wii U που είχε αναπτυχθεί από την Treyarch αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με το frame rate και κατά γενική ομολογία αποτελεί την χειρότερη έκδοση του δημοφιλούς FPS. Ελπίζουμε στο νέο Call of Duty η Infinity Ward να δώσει μεγαλύτερο βάρος σε αυτό το κομμάτι και να μας προσφέρει μια δημιουργία αντάξιας της φήμης της.

Το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διάθεσης για PS4, Xbox One και Wii U.

Keywords
Τυχαία Θέματα