Δωρεάν το The Sims 2 Ultimate Collection

Κατεβάστε το από τώρα στο Origin!

Η EA, που ανακοίνωσε στις αρχές Ιουλίου ότι σταματάει κάθε υποστήριξη για το The Sims 2, αναβαθμίζοντας φυσικά τις εκδόσεις των αγοραστών σε Ultimate Collection, αποφάσισε τελικά να μας προσφέρει δωρεάν το Sims 2 Ultimate Collection, εδώ και μερικές ώρες!

Παρατηρώντας τη σελίδα βοηθείας της EA για το πως να αποκτήσετε το The Sims 2 Ultimate Collection, μερικοί χρήστες είδαν κάποιες

αλλαγές. Καταρχήν η προσφορά φαίνεται να ισχύει για τους κατόχους του Sims 2, καθώς αναφέρει: "Επειδή σας αρέσει τόσο πολύ το Sims 2, κάναμε το The Sims 2 Ultimate Collection διαθέσιμο τελείως δωρεάν να το κατεβάσετε στην βιβλιοθήκη σας στο Origin", αλλά από ότι φαίνεται ο κωδικός ισχύει για όλους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, για να το αποκτήσετε είναι να ανοίξετε το Origin, πηγαίνετε στην επιλογή “Εξαργύρωση κωδικού προϊόντος” πάνω αριστερά και γράψτε τη φράση “ILOVETHESIMS”. Αν ενδιαφέρεστε για άλλα free παιχνίδια από την ΕΑ, το Peggle βρίσκεται στην επιλογή On the House του Origin.

Υπάρχει πάντα η περίπτωση η ΕΑ να αλλάξει γνώμη και να βγάλει αυτή τη προσφορά για το Sims αλλά μην σας αποθαρρύνει αυτό και σπεύσατε τώρα για να το αποκτήσετε.

Συζητήστε για το Sims 2 στο forum μας όσο κατεβαίνει το παιχνίδι και...καλή διασκέδαση!

Keywords
Τυχαία Θέματα