Total War: Arena

Νέο free-to-play με στοιχεία RTS και MOBA. [UPDATE]

Η The Creative Assembly, δημιουργός της διάσημης σειράς Strategy Total War, ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου με την ονομασία Total War: Arena.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα free-to-play

παιχνίδι και spin-off της γνωστής σειράς, ενώ θα είναι αμιγώς online multiplayer και θα αναμιγνύει στοιχεία Real-Time Strategy με MOBA. Η ανακοίνωση έγινε από τον υπεύθυνο σχεδιασμού James Russell, στα πλαίσια της GDC 2013 (Game Developers Conference) που διαξάγεται φέτος στο San Francisco.

To Total War: Arena θα σας δίνει την ευκαιρία να «φέρετε αντιμέτωπους τους μεγαλύτερους στρατάρχες και στρατούς της ιστορίας σε ένα μαζικό και ομαδικό πεδίο μάχης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στη beta, μπείτε στο επίσημο site και κάντε εγγραφή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

[UPDATE] Στην Game Developers Conference του Σαν Φρανσίσκο, η οποία έληξε την Παρασκευή, η Creative Assembly διευκρίνισε ορισμένα στοιχεία του Total War: Arena.

Από την ανακοίνωσή της κρατάμε τα εξής στοιχεία:
- Τα matches θα αφορούν αναμετρήσεις 10 εναντίον 10 παικτών. Δεν θα ακολουθείται δηλαδή καθαρά τακτική MOBA.
- Θα ελέγχετε τρεις μονάδες! Άρα αφού θα ανταγωνίζονται 20 παίκτες θα έχουμε 20x3=60 μονάδες σύνολο στο πεδίο της μάχης.
- Οι heroes (ή champions αν προτιμάτε) που θα επιλέξετε θα είναι πραγματικοί στρατηγοί από διάφορες ιστορικές περιόδους!
- Όταν κερδίζετε αγώνες θα αποκτάτε xp, θα κάνετε level up και θα κερδίζετε μόνιμα boosters, σε ένα σύστημα που λογικά θα είναι παρόμοιο με αυτό του League of Legends.

Θα αναμένουμε περισσότερες ζουμερές πληροφορίες για αυτό το (εκ πρώτης όψεως) ενδιαφέρον online παιχνίδι στρατηγικής!

Keywords
Τυχαία Θέματα