The Wolf Among Us

Νέο παιχνίδι της Telltale Games στα χνάρια του The Walking Dead.

Μετά τη μεγάλη –και ενδεχομένως αναπάντεχη- επιτυχία που γνώρισε το The Walking Dead τη χρονιά που μας πέρασε, η Telltale Games σπεύδει να εκμεταλλευτεί τη «χρυσή συνταγή» ετοιμάζοντας ένα ακόμη παρόμοιο video

game.

Η επόμενη δημιουργία της αμερικάνικης εταιρίας παραγωγής θα ονομάζεται The Wolf Among Us και είναι βασισμένη ξανά στον κόσμο των κόμικς, συγκεκριμένα στο αρκετά γνωστό Fables της DC Comics. Το εν λόγω παιχνίδι θα είναι επίσης χωρισμένο σε επεισόδια, ενώ θα αποτελεί prequel των γεγονότων της εικονογραφημένης σειράς, η οποία αφορά την παρουσία γνωστών ηρώων των παραμυθιών στο δικό μας κόσμο. Το σενάριο εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη και θα επικεντρώνεται στον Bigby Wolf (κοινώς ο κακός λύκος), ο οποίος εδώ είναι ένας ντετέκτιβ με όλα τα… αξεσουάρ. Πούρο, μακρύ παλτό, «ζόρικο» ύφος κτλ. Ο πρωταγωνιστής μας προσπαθεί να διαφυλάξει την ασφάλεια διάσημων ηρώων όπως τα Τρία Γουρουνάκια ή ο Mr. Toad.

Το κόμικ αυτό φαίνεται πως επιλέχθηκε από την Telltale Games επειδή βασίζεται πολύ στους χαρακτήρες, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες δουλειές της εταιρίας. Όπως συνέβαινε και στο The Walking Dead, οι επιλογές που θα κάνετε ως παίκτες θα επηρεάζουν την πλοκή και τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών. Θα μπορείτε είτε να παίξετε σαν «καλός» της υπόθεσης και όλοι να είναι χαρούμενοι, είτε να γίνετε όντως κακός λύκος και να αποφασίσετε να κάνετε τα γουρουνάκια… μπέικον!

Απ' ότι φαίνεται, η Telltale Games δουλεύει εδώ και καιρό πάνω στο συγκεκριμένο project, το οποίο αναμένεται το καλοκαίρι για PC, PS3, Xbox 360 και Mac. Η νέα σεζόν του The Walking Dead είναι προγραμματισμένη για αυτό το φθινόπωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα