Luigi's Mansion 2

Φτάνει αύριο στα ράφια των καταστημάτων αποκλειστικά στο 3DS.Το Luigi's Mansion 2 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην E3 του 2011 και έχει αναπτυχθεί από την Next Level Games, μια εταιρεία που έχει μεταφέρει αρκετές δημιουργίες στο Wii όπως τα Tom Clancy's Ghost Recon και Captain America:

Super Soldier. H νέα περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον αδελφό του Mario αποτελεί sequel του Luigi's Mansion, το όποιο κυκλοφόρησε πριν από 12 χρόνια στο GameCube αποτελώντας παράλληλα έναν εκ των κορυφαίων τίτλων για την συγκεκριμένη κονσόλα. Όπως ανακοινώθηκε από τον Satoru Iwata, πρόεδρο της Nintendo, στην πρόσφατη Nintendo Direct το 2013 θα είναι η χρονιά του Luigi, καθώς θα κυκλοφορήσουν αρκετές ακόμη δημιουργίες με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ήρωα.

{youtube}ys95fCPiCGw|400|300{/youtube}

Όσον αφορά τον τομέα του gameplay το Luigi's Mansion 2 ακολουθεί πίστα τα Action-Adventure πρότυπα του προκατόχου του, αν και όπως δήλωσε ο Shigeru Miyamoto αυτή την φορά θα υπάρχουν περισσότερα puzzle στοιχεία. Σκοπός σας είναι να επανακτήσετε τα κομμάτια μιας συσκευής που ονομάζεται Dark Moon, η οποία έχει την ιδιότητα να "καθησυχάζει" τα φαντάσματα της Evershade Valley. Για να τα καταφέρετε θα πρέπει να εξερευνήσετε στοιχειωμένες επαύλεις και να αιχμαλωτίσετε φαντάσματα με την ηλεκτρική σκούπα Poltergust 5000.

Το Luigi's Mansion 2 κυκλοφορεί στις 28 Μαρτίου για το 3DS.

Keywords
Τυχαία Θέματα