The Phantom Pain trailer

Φήμες το θέλουν να είναι το Metal Gear Solid 5.

Κατά την διάρκεια των VGA, ανακοινώθηκε ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται The Phantom Pain, από την καινούρια προγραμματιστική εταιρία Moby Dick Studio. Το τρέιλερ απεικόνιζε έναν στρατιώτη να ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο διαπιστώνοντας ότι το χέρι του έχει αντικατασταθεί από ένα τεχνητό μέλος που μοιάζει με γάντζο.

Υπάρχουν και άλλοι ασθενείς που τριγυρνούν στους θαλάμους. Με την πρώτη ματιά ο χώρος που εκτυλίσσεται το παιχνίδι μοιάζει με νοσοκομείο αλλά ύστερα φαίνεται ότι μάλλον πρόκειται για εργαστήριο πειραμάτων. Όλοι φαίνονται δυστυχισμένοι και τρομαγμένοι και προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτό το μέρος.

Τί σημαίνει όμως Phantom pain; Είναι η αίσθηση που περιγράφεται ως η πεποίθηση ότι κάποιος βιώνει το συναίσθημα του πόνου σε κάποιο ακρωτηριασμένο του άκρο, πράγμα που είναι αφύσικο να συμβαίνει διότι το κομμάτι που έχει ακρωτηριαστεί δεν αποτελεί πια μέρος του σώματός του. Όμως αυτή η αίσθηση μπορεί να υπάρξει και σε άλλα μέρη του σώματος όπως στα μάτια. Ο ασθενής μετά την απώλεια ενός ματιού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βλέπει παραισθήσεις και μερικές φορές πολύ ζωντανές όπως το φλεγόμενο άλογο του τρέιλερ. Αυτό περιπλέκει περισσότερο την μυστήρια υπόθεση του παιχνιδιού.

Watch YouTube video

Η Moby Dick Studio έχει την βάση της στην Σουηδία και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι ή για το προσωπικό. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ονομάζεται Joakim Mogren. Αν παρατηρήσετε, το "Joakim" είναι αναγραμματισμός του "Kojima", δίνοντας έτσι στοιχεία ότι το The Phantom Pain μπορεί να είναι το Metal Gear Solid 5 ή να είναι ένα κωδικοποιημένο τρέιλερ Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Το επώνυμο "Morgen" περιέχει την λέξη Ogre συνδέοντας έτσι το παιχνίδι με το "Project Ogre" του Kojima, ο οποίος ήταν παρόν κατά την διάρκεια της παρουσίασης.

Ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας μοιάζει πάρα πολύ με τον γνωστό χαρακτήρα από την σειρά Metal Gear Solid, τον Big Boss. Είναι γεμάτος με ερωτήματα και προσπαθεί να αποδράσει από το νοσοκομείο που ξύπνησε μαζί με τους υπόλοιπους ασθενείς. Αλλά δεν μπορούμε να ελπίζουμε για τίποτα μέχρι η Konami ή ο Kojima να επιβεβαιώσουν τις φήμες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 αλλά είναι άγνωστο το πότε. "Ετοιμαστείτε για μια συγκλονιστική εμπειρία" αναφέρει η Moby Dick Studio.

Μέχρι την κυκλοφορία του The Phantom Pain μπορείτε να παίξετε το Metal Gear Solid 4: 25th Anniversary Edition.

Keywords
Τυχαία Θέματα