The Elder Scrolls V: Skyrim: Φήμη για PS4-Xbox One

Η Bethesda δηλώνει για "λάθος" στο site της αλλά δεν το διαψεύδει!

Το The Elder Scrolls V: Skyrim είναι κατά πολλούς το πιο επιτυχημένο Action RPG της έβδομης γενιάς, κάτι στο οποίο συμφωνούν αμφότεροι reviewers και gamers με τις δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις να έχουν αναγκάσει την Bethesda να κυκλοφορεί διαρκώς DLC και τους modders να μην σταματούν

τη δουλειά.

Πριν από λίγη ώρα το επίσημο site του παιχνιδιού εμφάνισε το Skyrim ως διαθέσιμο "και για PS4 και Xbox One". Δεν γνωρίζουμε αν η Bethesda το έκανε επίτηδες ή κατά λάθος, πάντως μόλις η είδηση άρχισε να διαρρέει στα διεθνή forums απάντησε ότι "Πρόκειται για ένα λάθος με τον νέο editor που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε στο site μας. Ένα bug εμφάνισε ορισμένα games ότι κυκλοφορούν σε format που δεν υπάρχουν. Συγγνώμη για το μπέρδεμα" δήλωσε ο Pete Hines, εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας στο Twitter του. Η καταχώρηση είχε ημερομηνία "00/14".

{youtube}5tmmQSmpdDs|500|300{/youtube}

Το περίεργο όμως είναι ότι ο Hines δεν δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρξει έκδοση για PS4 και Xbox One. Άραγε μήπως η Bethesda όντως ετοιμάζει κάτι; Ενδέχεται επίσης να...τεστάρει τις αντιδράσεις μας; Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ένα Skyrim στις next-gen κονσόλες, αφού στο PS3 κατά τους πρώτους μήνες το παιχνίδι ταλαιπωρήθηκε πολύ από το γνωστό θέμα με το frame του. Καλό θα ήταν όμως η νέα αυτή έκδοση να συνοδεύεται κι από το ανάλογο νέο περιεχόμενο.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα