Robocop: The Official game

Ναι, ο Robocop επέστρεψε με νέο free-to-play game!

Όλοι οι παλιοί λάτρεις του Robocop (και κάποια γατάκια που προτιμούν Terminator) θα είχατε παίξει σίγουρα ένα από τα games που είχαν κυκλοφορήσει για τους υπολογιστές, τις κονσόλες ή τα arcade της εποχής.

Αυτή τη φορά, έπρεπε να φτάσουμε στο 2014 για να δούμε τον δημοφιλή ήρωα να επιστρέφει, στα πλαίσια της νέας ταινίας που

αναμένεται στις αίθουσες τις επόμενες εβδομάδες. Η επιστροφή του είναι λίγο...light καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί μόνο για mobile συσκευές, τηρουμένων όμως των αναλογιών της low budget ταινίας θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι.

Εταιρεία ανάπτυξης είναι η Glu Games που συνηθίζει να μας χαρίζει free-to-play games. Το σενάριο θα είναι ακριβώς το ίδιο, δηλαδή θα αναλαμβάνετε τον Alex Murphy στο Detroit του 2028 και μετά από έναν βαρύ τραυματισμό θα μετατρέπεστε σε Robocop (μισός άνθρωπος και μισός ρομπότ) από την εταιρεία OmniCorp. Το μόνο που διαφέρει είναι η μαύρη στολή του Robocop που έχει γίνει αντικείμενο κριτικής στα μέχρι τώρα τρέιλερ της ταινίας.

{youtube}ttqqcgDKiHM|500|300{/youtube}

Το στυλ του παιχνιδιού θα είναι Tactical Shooter τρίτου προσώπου. Το Robocop: The Official game είναι διαθέσιμο από σήμερα στο iOS και το κατεβάζετε δωρεάν. Στο τέλος του μήνα θα το δούμε και σε Android συσκευές.

Διαβάστε τα reviews των Robocop, Robocop 2 και Robocop 3. Το τελευταίο Robocop που είχαμε δει ήταν το 2003 για PC, PS2, Xbox και GameCube το οποίο πήγε...άκλαφτο.

Mikeius τι θα γίνει; Ο Terminator δεν θα βγάλει κανένα video game;

Keywords
Τυχαία Θέματα