The Elder Scrolls Online: Πρώτες εντυπώσεις

Όλες οι νέες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο MMORPG.

Η σειρά The Elder Scrolls απαριθμεί εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο και είναι μια εκ των επιδραστικότερων στο χώρο των RPG. To 2011 κυκλοφόρησε το πέμπτο μέρος της, το ιδιαίτερα δημοφιλές Skyrim, που κατάφερε να κερδίσει αρκετά βραβεία συμπεριλαμβανομένου και του Game

of the Year 2011. Η εμπορική επιτυχία αυτής της δημιουργίας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού το Skyrim έχει πουλήσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια αντίτυπα.

To νέο MMORPG της Bethesda αναπτύσσεται εδώ και μια πενταετία από την ZeniMax Online Studios, η οποία ιδρύθηκε από τον Matt Firor, έναν ιδιαίτερα έμπειρο developer με εντεκάχρονη θητεία στην Mythic Entertainment, που μας είχε προσφέρει στο παρελθόν το Dark Age of Camelot. H Zenimax Online προσπαθεί να κερδίσει εξ' αρχής ένα φιλόδοξο στοίχημα, καθώς επιθυμεί να ικανοποιήσει τόσο τους οπαδούς της σειράς The Elder Scrolls, όσο και τους φίλους των MMORPG γενικότερα. Μέσα από το σημερινό μας άρθρο, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το μεγαλεπήβολο αυτό project.

Βασικά χαρακτηριστικά
Οι developers προσπαθούν να εισάγουν τις παραδοσιακές τοποθεσίες, το gameplay και το ιστορικό υπόβαθρο της σειράς The Elder Scrolls στα πλαίσια ενός MMORPG. Θα μπορείτε να αναλάβετε quests, να εξερευνήσετε έναν τεράστιο κόσμο, να μπείτε σε dungeons και να πολεμήσετε χιλιάδες εχθρούς, μόνος σας ή παρέα με τους φίλους σας. Σε σχέση με τα υπόλοιπα MMORPG, όπως το World of Warcraft, το The Elder Scrolls Online προσφέρει μια sandbox εμπειρία που θα ικανοποιήσει αναμφισβήτητα τους φίλους της σειράς The Elder Scrolls. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην εξερεύνηση του κόσμου, στις ομιλίες με τους NPC και στην εκπλήρωση των quests και όχι στο looting, όπως συμβαίνει σε ανάλογες δημιουργίες που κινούνται σε παρόμοια πλαίσια.

Το The Elder Scrolls Online χρησιμοποιεί Third-Person κάμερα και αυτό αποτελεί ένα στοιχείο που ίσως δυσαρεστήσει κάποιους από τους οπαδούς του Skyrim. Παρόλα αυτά, οι προσπάθειες των developers επικεντρώθηκαν στο να μεταφέρουν αναλλοίωτο το σύστημα μάχης του δημοφιλούς Action RPG της Bethesda. Όσον αφορά το PvE περιεχόμενο, θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε solo τους περισσότερους εχθρούς του παιχνιδιού. Εντούτοις, όσο περισσότεροι χαρακτήρες αποτελούν το party σας, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο βαθμός πρόκλησης, ενώ ανάλογες θα είναι οι ανταμοιβές σε experience points και loot.

Στον τομέα του Character Creation, θα πρέπει να διαλέξετε μια από τις τρεις διαθέσιμες Alliances. Η επιλογή αυτή είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς όχι μόνο καθορίζει από ποιο σημείο του χάρτη θα ξεκινήσετε την περιπέτειά σας, αλλά και γενικότερα τις περιοχές που θα συναντήσετε στο παιχνίδι. Πρακτικά λοιπόν εάν θέλετε να δείτε όλες τις διαφορετικές τοποθεσίες θα χρειαστείτε τρία διαφορετικά playthtoughs, κάτι που απαιτεί να αφιερώσετε εκατοντάδες ώρες στο παιχνίδι.

H επαρχία Cyrodiil

Keywords
Τυχαία Θέματα