Mew-Genics: Απ' τους δημιουργούς του Super Meat Boy

«Το Mew-Genics είναι μακράν το πιο παράξενο project στο οποίο έχω δουλέψει».

Αυτά είναι τα λόγια του Edmunt McMillen, του ανθρώπου πίσω από το The Binding of Isaac αλλά και ενός εκ των δύο μελών της ανεξάρτητης προγραμματιστικής εταιρίας Team Meat η οποία βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικό 2D platform Super Meat Boy. Ο McMillen αποκάλυψε το Mew-Genics -όνομα του νέου του παιχνιδιού- σε μία ανακοίνωσή του στην επίσημη σελίδα

της Team Meat αλλά δεν ανέφερε τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Mew-Genics είναι μακράν το πιο παράξενο project στο οποίο έχω δουλέψει. Ο Tommy Refenes (σ.σ. το άλλο μέλος της Team Meat) και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόοδο ολοκλήρωσης του παιχνιδιού» ενώ κατέληξε: «Χωρίς να θέλω να αποκαλύψω πολλές λεπτομέρειες, μπορώ να πω ότι το παιχνίδι θα εμπεριέχει τον παράγοντα της τυχαίας δημιουργίας, θα είναι παράξενο και θα περιλαμβάνει γάτες».

Κρίνοντας από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και εικόνες, το Mew-Genics θα έχει να κάνει με γενετικά πειράματα σε γάτες και -αν λάβουμε υπόψη μας την εικόνα που αναρτήθηκε στο υπό κατασκευή site του παιχνιδιού- πολλά από αυτά θα είναι ανεπιτυχή. Αναμένουμε την ανακοίνωση ημερομηνίας και περισσότερων λεπτομερειών με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα