The Elder Scrolls Online: Αφαιρείται η μηνιαία συνδρομή

Αλλαγή σε Buy-to-Play. Τον Ιούνιο η διάθεση στις κονσόλες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το The Elder Scrolls Online δε θα απαιτεί μηνιαία συνδρομή για να παίξετε, αρχής γενομένης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Οι φήμες περί αλλαγής του The Elder Scrolls Online σε Free-to-Play έδιναν και έπαιρναν τις τελευταίες εβδομάδες, με τους χρήστες να ζητάνε αλλαγές από την ZeniMax. Όπως ανακοίνωσε η Bethesda, το MMORPG της που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των The Elder Scrolls,

θα μετατραπεί σε Buy-to-Play, δηλαδή δε θα χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαία συνδρομή, αλλά θα απαιτείται μόνο η αγορά του παιχνιδιού, όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Guild Wars 2.

Το The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited -όπως θα ονομάζεται- θα γίνει διαθέσιμο στις 17 Μαρτίου για τα PC, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του στα PS4 και Xbox One στις 9 Ιουνίου 2015. Η έκδοση για τις κονσόλες θα περιλαμβάνει όλα τα updates και το περιεχόμενο της PC έκδοσης, μαζί με τα νέα Justice και Champion systems. Όλα τα υπάρχοντα accounts θα έχουν κανονικά πρόσβαση στην Tamriel Unlimited edition, ενώ οι νέοι παίκτες θα χρειαστεί απλά να αγοράσουν το παιχνίδι.

http://www.youtube.com/watch?v=UP9zwSLiN2A


Σύμφωνα με την Bethesda, θα μπορείτε να παίξετε χωρίς περιορισμούς όλο το περιεχόμενο, ενώ αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσουν προαιρετικά DLC τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε. Θα προστεθεί επίσης το in-game Crown Store που θα περιέχει διάφορα microtransactions τα οποία -αρχικά τουλάχιστον- θα αφορούν customization αντικείμενα. Για όσους από εσάς προτιμάτε να συνεχίσετε να πληρώνετε συνδρομή, η Bethesda θα προσφέρει την υπηρεσία ESO Plus, μια premium συνδρομή που σας δίνει διάφορα αποκλειστικά in-game bonuses, δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα DLC και έναν άγνωστο αριθμό από Crowns (το premium currency του παιχνιδιού) μηνιαίως για να αγοράσετε αντικείμενα από το Crown Store. Ανά διαστήματα, θα κυκλοφορούν και δωρεάν content updates.

Η αλλαγή του The Elder Scrolls Online σε Buy-to-Play στα PC και Mac θα γίνει στις 17 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του παιχνιδιού στα PS4 και Xbox One στις 9 Ιουνίου 2015.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls Online από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα