Έφτιαξε ρομπότ για να παίζει Destiny

Level Up με τη βοήθεια ενός... ρομπότ!

Το να πασχίζεις να βρεις αντικείμενα και να ανέβεις levels στο Destiny δεν είναι καθόλου εύκολο. Εκτός κι αν μπορείς να φτιάξεις ένα ρομπότ να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά για σένα.

Ένας παίκτης του Destiny, είπε όχι στις ατελείωτες ώρες -άσκοπου προφανώς για εκείνον- παιχνιδιού και αποφάσισε να κατασκευάσει ένα ρομπότ για αυτό το σκοπό. Και το όνομα αυτού; Yavin427 όπως το βρίσκει κανείς στο Reddit και τη συγκεκριμένη ανάρτηση.


Στο post του αυτό, ο Yavin427 εξηγεί τι έκανε. Αυτό που κάνει το

μικρό ρομπότ κατασκευής του, είναι να πατάει το κουμπί της melee επίθεσης του παίκτη κατ’ επανάληψη. Για να λειτουργήσει αυτό βέβαια, χρειάζεται μια ιδανική αποστολή που θα εμφανίζονται εχθροί κατά ορδές. Για αυτό το λόγο, ο Yavin διάλεξε ένα level από τα πρώτα στο Ocean of the Storms.

http://www.youtube.com/watch?v=s8v87S8AroE

Καθώς οι εχθροί επιτίθενται, το ρομπότ θα πραγματοποιεί melee επιθέσεις μέχρι ο παίκτης να πεθάνει. Θα ακολουθήσει το απαραίτητο respawn, και ξανά μανά τα ίδια, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=NbGlzu4qIFo

Για περισσότερες πληροφορίες για το Destiny, δείτε το review από το Μάνο Γρυπάρη και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα