Tales of Zestiria

Ανακοινώθηκε η Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του.Χθες το βράδυ η Namco Bandai ανακοίνωσε το Tales of Zestiria, το 15 κεφάλαιο της δημοφιλούς JRPG σειράς Tales. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Hideo Baba στο Ευρωπαικό PlayStation Blog, το Tales of Zestiria θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα, κάτι που θα συμβεί για πρώτη

φορά στα χρονικά της σειράς. Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει να προηγείται η Ιαπωνική κυκλοφορία και σε αρκετές περιπτώσεις οι Ευρωπαίοι παίκτες έπρεπε να κάνουν πολλούς μήνες υπομονή μέχρι να διατεθεί το ευρωπαϊκό port.

{youtube}Vf1WqliqnLs|500|300{/youtube}

Κατόπιν αυτού ο Hideo Baba, υπεύθυνος παραγωγής της Namco Tales Studio, δήλωσε: "Τα τελευταία χρόνια η προγραμματιστική ομάδα της σειράς Tales προσπαθεί σημαντικά να συσφίξει τους δεσμούς της με τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους παίκτες. Για αυτό τον λόγο το Tales of Zestiria θα διατεθεί και στις τρεις αγορές, μάλιστα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της 20ης επετείου της σειράς η οποία θα λάβει χώρα του χρόνου θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους φίλους της για την απεριόριστη υποστήριξη που μας έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια."

Όσον αφορά το Tales of Zestiria πάντως για την ώρα έχουν δοθεί στην δημοσιότητα ελάχιστες πληροφορίες, αν και οι developers μας έχουν υποσχεθεί μια επιστροφή στις ρίζες της σειράς. Επίσης, έχει επιβεβαιωθεί ότι ο σχεδιασμός των χαρακτήρων θα γίνει από τους Mutsumi Inomata, Kosuke Fujishima, Daigo Okumura και Minoru Iwamoto. Να θυμίσουμε ότι μέσα στο 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει το Tales of Xillia 2, καθώς και η συλλογή Tales of Symphonia Chronicles.

To Tales of Zestiria θα κυκλοφορήσει το 2015 για PS3.

Διαβάστε το review του Tales of Xillia και του Tales of Graces f από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα