Sly Cooper: Thieves in Time: 2ο ελληνικό τρέιλερ με story

Ένα ακόμη ελληνικό τρέιλερ από την Sony Hellas.

Ως γνωστόν, η Sony Hellas θα μας προσφέρει δύο μεταγλωττίσεις παιχνιδιών του PlayStation 3 μέσα στον ίδιο μήνα!

Η αρχή έγινε με το God of War: Ascension στις 13

Μαρτίου, για το οποίο παρακολουθήσατε σήμερα το πρωί την συνέντευξη του έλληνα voice actor Κωνσταντίνου Σεραφειμίδη. Η συνέχεια θα μας έρθει στις 29 Μαρτίου με το Sly Cooper: Thieves in Time. Αν θυμάστε, η Sony Hellas είχε κυκλοφορήσει ένα ελληνικό τρέιλερ τον Ιανουάριο (κάντε κλικ εδώ για να το δείτε). Τώρα, μας παρουσιάζει ένα δεύτερο τρέιλερ στο οποίο ξεδιπλώνεται η ιστορία του παιχνιδιού.

{youtube}Cj9HwP2Jr_8|400|300{/youtube}

Η σειρά Sly Cooper ξεκίνησε την ανάπτυξή της απ' την εποχή του PlayStation 2. Πρόκειται για ένα 3D platform που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Μέχρι σήμερα αναπτυσσόταν από την Sucker Punch, δημιουργό της σειράς δράσης Infamous. Το Sly Cooper: Thieves in Time είναι το τέταρτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο αναπτύσσεται για πρώτη φορά από την Sanzaru Games (μην σας ξεγελάει το όνομα, είναι κι αυτή αμερικάνικη). Η συγκεκριμένη προγραμματιστική εταιρεία είχε αναπτύξει το The Sly Collection, καθώς και το Ninja Reflex. Αυτή όμως φαίνεται ότι θα είναι η καλύτερή της δουλειά μέχρι σήμερα. Διαβάστε το preview του παιχνιδιού από το GameWorld.

Το Sly Cooper: Thieves in Time θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου για PlayStation 3 και PS Vita. Θα διατεθεί ως Cross Buy τίτλος, συνεπώς όσοι το αγοράσετε θα μπορείτε να το παίξετε και στις δύο κονσόλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα