Μείωση τιμής για το Xbox One και Titanfall Bundle

Από τις 28 Φεβρουαρίου. Στην παλιά τιμή το Titanfall και ένας μήνας Xbox Live Gold.

Η Microsoft αποφάσισε να μειώσει την τιμή του Xbox One και από τις 28 Φεβρουαρίου θα πωλείται στη Μεγάλη Βρετανία για 400 λίρες (484 ευρώ). Η τωρινή επίσημη τιμή για την Ευρώπη είναι 500 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε όμως ότι στην Αγγλία πωλείται στις 430 λίρες, δηλαδή 520 ευρώ.

Δεν

γνωρίζουμε ακόμη ποια θα είναι η μείωση τιμής όταν θα φτάσει η κονσόλα στη χώρα μας, πάντως η αμερικάνικη εταιρεία δείχνει διατεθιμένη να ρίξει από πολύ νωρίς την τιμή της κονσόλας της, έστω για λίγο, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να το πράξει ξανά μέχρι το τέλος του έτους. Θυμίζουμε ότι το Xbox One κυκλοφορεί εδώ και μόλις τρεις μήνες στην αγορά και συγκεκριμένα σε 13 χώρες.

Xbox One Titanfall Bundle
Μαζί με την μικρή αυτή μείωση τιμής, η Microsoft ανακοίνωσε το πακέτο Xbox One-Titanfall (μαζί με Kinect ασφαλώς), ένα χειριστήριο, το γνωστό headset και ένα μήνα συνδρομής, στην τιμή των 400 λιρών, αυτή δηλαδή που είχε το Xbox One όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει από σήμερα στα διεθνή online shops.

Παρά την μείωση τιμής, η Microsoft υποστηρίζει ότι στην Αγγλία είχε το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα όλων των κονσολών της μέχρι σήμερα. Όσο για το αν θα καταφέρει να ξεπεράσει την Sony, ο επικεφαλής του τμήματος Xbox στη Μ. Βρετανία, Harvey Eagle, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: "Για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι ο κόσμος θέλει να παίξει το Titanfall. Είναι το παιχνίδι που θα πουλήσει πολύ στην κονσόλα μας. Ο κόσμος θέλει να αγοράσει ένα Xbox One για να το παίξει" (αυτός είναι κι ο λόγος που η MS συμπεριέλαβε την Xbox Live Gold συνδρομή ενός μήνα, μιας και το Titanfall είναι καθαρά multiplayer First-Person Shooter). Στο ερώτημα για το αν θα υπάρξουν νέες μειώσεις μέσα στο 2014, ο Eagle απέφυγε για άλλη μία φορά να δώσει σαφή απάντηση. "Δεν υπάρχει κάποια άλλη μείωση τιμής για να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή πέρα από την σημερινή" κατέληξε.

Το Xbox One κοστίζει 484 ευρώ και κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο σε 13 χώρες. Για την Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα