Retro Gamers #1: Double Arcade Pro Fighting Stick

Το απόλυτο σετ με controllers για κάθε PC gamer!

Σήμερα ξεκινούν οι Retro Gamers, μια εκπομπή που ελπίζουμε να αγαπήσετε όσοι ασχολείστε με retro games αλλά κι εκείνοι που θέλετε να μάθετε πως ήταν τα παλιά video games προηγούμενων δεκαετιών.

Η πρώτη μας

εκπομπή είναι αφιερωμένη στο πως μπορείτε να στήσετε ένα πρόχειρο arcade στον υπολογιστή σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το Double Arcade Pro Fighting Stick της Κινέζικης εταιρείας Si Tong, η οποία το κατασκευάζει με την άδεια της Capcom. Συνδέεται στο PC σας με δύο USB θύρες, καθεμία από τις οποίες αντιστοιχεί σε ένα από τα δύο χειριστήρια.

Δείτε το βίντεο όπου πραγματοποιήσαμε unboxing και στη συνέχεια παίξαμε παρέα με τον Νικολή Ασημάκη (Zaratoth) και τον Μπάμπη Χαραλάμπους (BigBoss) τα games Golden Axe και Street Fighter 2 αντίστοιχα.

{youtube}EFJXXX3sMKk|500|300{/youtube}

Το Double Arcade Pro Fighting Stick μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από το Ebay στην τιμή των 57 ευρώ συν τα μεταφορικά. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του.

Τα επόμενα επεισόδια των Retro Gamers θα καθιερωνούν τελικά κάθε Πέμπτη, καθώς η Παρασκευή είναι η ημέρα την οποία ψηφίσατε μέσω του forum ως την ιδανική για την Live εκπομπή Users στο YouTube. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα επεισόδια των Retro Gamers.

Keywords
Τυχαία Θέματα