Report συντακτών: Μάρτιος 2014

Εβδομάδα Xbox One και άφθονα gameplay videos.

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και οι κυκλοφορίες αρχίζουν ολοένα να αυξάνονται. Στο σημερινό report συντακτών θα καταγράψουμε ως συνήθως τι ετοιμάζουμε στο GameWorld.gr το προσεχές διάστημα.

Καταρχήν από χθες επιστρέψαμε ως εκπομπή Users στο YouTube και με Παντελή και Χριστιάνα αξιοποιήσαμε την νέα

VDSL μας για να συζητήσουμε τα τελευταία νέα του χώρου μαζί με τρέιλερ, αλλά κυρίως να παίξουμε live το Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε όπως πάντα στο κανάλι μας στο YouTube.

{youtube}3FzR8Rp7V6Q|500|300{/youtube}

Στο εξής θα καθιερώσουμε και πάλι την εκπομπή Users στο YouTube σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή από τις 19:00 και μετά.

Τι είδαμε μέχρι τώρα
Tην φετινή χρονιά οι συντάκτες του GameWorld ξεκινήσαμε έχοντας γράψει 53 reviews, τα οποία αναμένεται να φτάσουν τα 60 μέχρι το τέλος του Μαρτίου. Κοινώς, δύο reviews ανά τρεις ημέρες. Αυτή είναι μια σημαντική επιτυχία για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη τη συντακτική ομάδα. Από όλα αυτά τα reviews, τα περισσότερα games αξίζουν της προσοχής σας. Ενδεικτικά θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τα Titanfall, Dark Souls II, Path of Exile, Thief, Castlevania: Lords of Shadow 2, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, South Park: The Stick of Truth, Persona 4 Golden, The Wolf Among Us: Episode 2 - Smoke and Mirrors, Toukiden: The Age of Demons, Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes και Infamous: Second Son.

Πέρα από τα reviews, είναι σημαντικό το ότι αυξήσαμε την συχνότητα των βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube. Εκτός από τις εκπομπές Game Maniacs, Retro Gamers, τις παρουσιάσεις και τους Users, επεκταθήκαμε αρκετά στα walkthroughs. Με τους νέους συνεργάτες μας Gaming Recipe (Battlefield 4, Thief) και Eisenheim (Blizzard games και Amnesia walkthrough) σας παρέχουμε πολλά νέα βίντεο με tips και walkthroughs σε καθημερινή βάση. Θυμίζουμε ότι το GameWorld.gr δίνει το 50% των εσόδων στους συνεργάτες του ενώ εκτάκτως για την συνέχιση του Grand Theft Auto 5 walkthrough το οποίο έχουμε αφήσει στη μέση προσφέρουμε το 100% των εσόδων σε όποιον έχει capture card (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε τα emails σας στο [email protected]).

Το GameWorld όμως δεν είναι μόνο οι ειδήσεις, τα reviews και το YouTube, αφού δραστηριοποιείται σε πολλούς ακόμη τομείς. Οι ομάδες στο Community αυξάνονται και η στήλη Epic Fail με το κόμικ Users: Back to the Future έχει λάβει ήδη πολλά θετικά σχόλια. Σύντομα θα δείτε περισσότερα επεισόδια από το ταξίδι στο παρελθόν που κάνουμε οι Users που ελπίζουμε να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές γέλιου. Ακολουθεί το report συντακτών για το τι θα δείτε τις προσεχείς ημέρες στο GameWorld.gr.

Τα νέα reviews
Για αυτή την εβδομάδα το GameWorld.gr σας ετοιμάζει άφθονα reviews για το Xbox One, καθώς παραλάβαμε μια νέα κονσόλα. Αυτή τη στιγμή, οι κονσόλες Xbox One που έχουμε στην κατοχή μας είναι δύο, η μία προσφορά των καταστημάτων Κωτσόβολος και η άλλη αγορά από τον Παντελή Δασκαλέλο. Μετά τα πρώτα μας βίντεο, ετοιμαστείτε καθώς σειρά παίρνουν τα reviews.

Παντελής Δασκαλέλος:
Dead Rising 3 (Xbox One)
Titanfall (Xbox One)
Yaiba: Ninja Gaiden Z (PS3)
Darkfall Unholy Wars (PC)
Deception IV: Blood Ties (PS3)

Γρηγόρης Βούλγαρης:
Ετοιμάζει Best Of με τους 10 κορυφαίους χαρακτήρες από τη σειρά Call of Duty. Πολύ ψαγμενιά! Ψηφίστε τους δικούς σας στο forum. Από reviews θα επιλέξει για να γράψει κάποια εκ των Endless Space, Beatbuddy: Tale of the Guardians και The Swapper, όλα τους PC games.

Χριστιάνα Θάνου:
- Hearthstone (PC)
- Smite (PC)

Γιώργος Λόλας:
Ξεκίνησε στην μόνιμη στήλη Press Start της οποίας το όνομα αποφασίσατε μέσω του forum. Στην στήλη αυτή, ο Γιώργος κάθε Δευτέρα σας ζητάει να πείτε την γνώμη σας για διάφορα θέματα, όπως αγαπημένα games που προτιμάτε, τι κάνετε με τον χαρακτήρα σας μέσα στα games κτλ. Η συμμετοχή σας είναι άνευ προηγουμένου και σας ευχαριστούμε για αυτό. Μπορείτε να προτείνετε νέα θέματα για την στήλη Press Start στο forum.

Γιάννης Μοσχονάς:
Όπως πάντα, ο veteran editor του GameWorld έχει πολλούς ιδιαίτερους άσσους στο μανίκι του. Ακολουθούν reviews από:
- The Swapper
- Joe Danger 2: The Movie
- Divinity Dragon Commander
- The Banner Saga
- ArmA Tactics
- Broken Age: ACT 1
- The Raven: Legacy of a Master Thief
- Endless Space

Κοσμάς Κ. Φλωρής:
Ετοιμάζει το Diablo 3: Reaper of Souls review (PC)

Κωνσταντίνος Χαραχλάνης:
Νέος συντάκτης στην ομάδα του GameWorld. Ανεβάζει σε λίγη ώρα το Lego Movie the Videogame, έξι αντίτυπα του οποίου σας χαρίσαμε πρόσφατα σε διαγωνισμό.

Μιχάλης Μητρόπουλος:
World of Tanks (Xbox 360)

Κώστας Προμπονάς:
Άφθονα mobile games όπως πάντα:
The Minims (ελληνικό game για iOS)
Infinity Blade 3 (iOS) Κώστας Προμπονάς
Και...Flappy Bird (Android, iOS)
Blood and Glory (Android): Κώστας Προμπονάς

Μάνος Γρυπάρης:
Forza Motorsport 5 (Xbox One)

YouTube videos
Τα επόμενα βίντεο που ετοιμάζουμε είναι τα εξής:
- Xbox One: User Interface και Gameplay videos από Forza Motorsport 5, Dead Rising 3, Killer Instinct και Ryse.
- Retro Gamers: Επεισόδιο 6 - Amiga.
- The Wolf Among Us: Walkthrough από την νέα μας YouTuber KLA Gaming.
- Amnesia: A Machine for Pigs: Ολοκλήρωση walkthrough από τον Eisenheim.
- Titanfall: Εκτενή gameplay videos από τον Gaming Recipe.
- Fifa 14: Μου το ζητήσατε. Το ξαναρχίζω!

Σας περιμένει επίσης Q&A βίντεο των 23.000 εγγραφών με τρία δωράκια, αφού ως γνωστόν δίνουμε ένα ανά 1.000 εγγραφές.

Οι Users καθιερώνονται και πάλι κάθε Παρασκευή μετά τις 19:00 στο YouTube. Προς το παρόν ανανεώνουμε το ραντεβού για την Δευτέρα στον Sentra 103.3 και την εκπομπή Users, 18:30-19:30.

Για τα επόμενα επεισόδια Game Maniacs στείλτε email στο [email protected].

Τα καλύτερα έρχονται
Με γνώμονα την αύξηση των ειδήσεων, των reviews και των νέων βίντεο στο GameWorld.gr προσπαθούμε να δώσουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό. Η παρέα που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μεγαλώνει και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες το GameWorld ξεπέρασε τα 30.000 μέλη, ενώ YouTube και Facebook πλησιάζουν τα 25.000 έκαστο. Σας ευχαριστούμε λοιπόν άλλη μια φορά για την υποστήριξη και που είστε κοντά μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Το παραμικρό σχόλιο και η γνώμη σας στο forum να ξέρετε ότι μετράει.

Ευχόμαστε καλό τετραήμερο σε όσους τυχερούς επωφεληθούν με άδεια εν όψει της εθνικής μας εορτής και βέβαια άφθονο gaming!

A και για να μην ξεχνιόμαστε...φέρτε πίσω το Start button!

Click to open image!Click to open image!
Keywords
back to the future, call of duty, world of tanks, xbox one, south park, epic fail, pc games, diablo 3, xbox, videos, youtube, νέα, vdsl, live, gear, games, shadow, tropical, stick, golden, wolf, infamous, son, game, retro, battlefield, blizzard, amnesia, tips, auto, ειδήσεις, community, fail, future, προσφορες, ninja, blood, forum, endless, space, press, συμμετοχή, dragon, banner, raven, master, diablo, lego, movie, world, tanks, mobile, blade, ios, android, glory, user, pigs, fifa, sentra, email, γνώμονα, facebook, image, www.facebook.com, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2016, βιντεο, αδεια, γνωμη, καθημερινη, κωτσοβολος, ωρα, email, games, game, lego, pc games, sentra, south park, vdsl, youtube, αγορα, αυξηση, ανοιξη, εβδομαδες, γνώμονα, δευτερα, διαστημα, δειτε, εγγραφες, εβδομαδα, εξι, επιτυχια, μπορειτε, ξερετε, ομαδα, παντα, ονομα, ραντεβου, συγκεκριμενα, συζητησουμε, συντομα, σειρα, συγχαρητηρια, συμμετοχή, συχνοτητα, σχολια, τελευταια νεα, τρειλερ, τρια, φορα, amnesia, auto, banner, back to the future, blade, blood, mobile, gameworld.gr, call of duty, community, diablo 3, diablo, dragon, endless, εκπομπες, επεισοδια, epic fail, fail, fifa, forum, future, gear, golden, glory, infamous, user, κωστας, μια φορα, μητροπουλος, master, ninja, son, ομαδες, pigs, πληροφοριες, press, raven, retro, movie, shadow, space, ταξιδι, tips, tanks, tropical, θανου, θεματα, θετικα, videos, wolf, stick
Τυχαία Θέματα