Report συντακτών: 14/12/2012

Reviews, video Reviews, άρθρα στις μόνιμες στήλες και κάψιμο στο PlanetSide 2!

Φτάσαμε σχεδόν μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και σήμερα η ημέρα ήταν πραγματικά "μεγάλη". Η μάλλον όλη η εβδομάδα γενικότερα.

Μπορεί να είναι Δεκέμβριος αλλά στο GameWorld δεν επαναπαυόμαστε και σας ετοιμάζουμε νέο υλικό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε ακόμα και μέσα στις γιορτές. Πέρα από τα reviews συντακτών που θα δείτε

ότι ετοιμάζουμε, έχουμε πολλά νέα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube. Εκεί θα βρείτε νέα video reviews (Halo 4 και εντός ωρών Assassin's Creed 3), gameplay videos από το Wii U, τα walkthroughs των Far Cry 3 και New Super Mario Bros. U και φυσικά τα νέα επεισόδια του GameWorld TV. Μην ξεχάσετε φυσικά να κάνετε subscribe στο κανάλι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας βίντεο!

Μιας και το ανέφερα, η λίστα των τεσσάρων βίντεο αφαιρέθηκε προσωρινά απ' την κάτω αριστερή πλευρά του site καθώς προσπαθούμε να εξετάσουμε τρόπους να "ελαφρύνουμε" την κεντρική σελίδα. Μέσα στις γιορτές οι προγραμματιστές μας θα ψάξουν το θέμα περισσότερο. Επίσης καλωσορίζουμε το Hardcore menu το οποίο απευθύνεται σε...σκληροπυρηνικούς gamers και διαχωρίζει κάπως την κατάσταση. Σε αυτό θα βρείτε links για τις εκπομπές μας, το Mumble και πιο ψαγμένες ειδήσεις. Ψηφίστε στο forum για το πως θέλετε να ονομαστεί.

Report συντακτών
Ακολουθεί το εβδομαδιαίο report συντακτών με τα επόμενα άρθρα που σας ετοιμάζουμε.

Παντελής Δασκαλέλος: Έχει αναλάβει αυτό που όλοι περιμένετε. Το άρθρο Best of με τις 10 καλύτερες κονσόλες όλων των εποχών. Ψηφίστε στο forum την δική σας αγαπημένη κονσόλα ώστε να διαμορφώσετε το τελικό Top 10 του άρθρου και να μην...γκρινιάζετε (αδίκως) αν δεν μπουν σε αυτό οι κονσόλες που αγαπήσατε. Αν δεν σας ικανοποιούν οι ψήφοι τότε πολύ απλά φωνάξτε και παρέα!

Χριστιάνα Θάνου: Έχει ολοκληρώσει το video review του Assassin's Creed III το οποίο θα δείτε πολύ σύντομα. Ετοιμάζει επίσης άρθρο της Nami, νέας champion του League of Legends και video reviews των Call of Duty: Black Ops II και Dishonored.

Άντζελα Μαυρομάτη: Μετά το Dance Central 3 συνεχίζει την γυμναστική με το Nike+ Kinect Training.

Νίκος Θωμάδης: Ετοιμάζει το πρώτο του άρθρο στη μόνιμη στήλη Tech! Έκαστος στο είδος του!

Μαρία Αναγνωστοπούλου: Πατάει τέρμα το γκάζι με το Sonic All-Stars Racing Transformed στην έκδοση του PS3. Το έχω κι εγώ στο Wii U και παραδόξως είναι καλούτσικο.

Μιχάλης Μητρόπουλος: Ετοιμάζει video review του Forza Horizon.

Γιώργος Κυρενές: Γράφει το πρώτο του άρθρο στη στήλη Console Wars και review για τα expansions του real-time strategy Men of War.

Χριστίνα Νικολιδάκη: Ετοιμάζει review του νέου 2D Platform Epic Mickey 2. Την Κυριακή στις 16:00 στο GameWorld TV θυμίζω ότι θα μοιράσουμε t-shirt και μινιατούρα Epic Mickey και πιθανόν να το καθιερώσουμε σε κάθε live επεισόδιό μας.

Παναγιώτης Φλώρος: Mission impossible για τον Παναγιώτη, ο οποίος θα γράψει reviews για τα Euro Truck Simulator 1 και 2. Ασχολείται κανείς; Είχα ένα φίλο στο στρατό με δίπλωμα νταλίκας και είχε λιώσει το πρώτο μέρος.

Μάνος Γρυπάρης: Γράφω επιτέλους αυτό το άρθρο της στήλης "Στον Πάγκο" με τους παίκτες του Football Manager 2013. Ελπίζω μέσα στο σαββατοκύριακο να το έχω τελειώσει! Δυστυχώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το FM Genie Scout 13 και ο editor του παιχνιδιού αργεί χαρακτηριστικά. Αμέσως μετά θα δοκιμάσω το PlayStation All-Stars Battle Royale στο PS3. Αν "αντέξω" θα το κάνω review. Αν όχι...κάποιος άλλος συντάκτης θα το ανεχτεί δυστυχώς!

GameWorld TV
Αυτή την Κυριακή στις 16:00 στο GameWorld TV θα πέσει πολύ "κάψιμο" με το PlanetSide 2! Είναι ένα open-world MMOFPS με πολύ PvP το οποίο πρέπει να δούμε και στην πράξη με την GTP Clan! Όσοι συνδεθείτε στο Mumble Voice Chat θα κερδίσετε δεκάδες δωράκια και 200xp για το προφίλ σας. Δείτε εδώ όλα τα δώρα που δίνουμε απλά και μόνο με τη συμμετοχή σας. Κατεβάστε από τώρα τον Client στο PlanetSide2.com! Μαζί μας στον αέρα θα είναι ο Λευτέρης Ξυκομηνός, επί σειρά ετών συντάκτης των PC Master, Pixel Next Generation, Πρώτο Θέμα και σήμερα Zougla.gr, με τον οποίο θα μιλήσουμε για retro games, ενώ θα μας φέρει και μερικές από τις πρώτες κονσόλες για να τις δούμε live. Χμμμ...καιρός να ξεσκονίσω το MAME.

Αυτές τις γιορτές μην πάτε πουθενά. Μείνετε στο GameWorld καθώς σε πολλές έκτακτες εκπομπές θα "λιώσουμε" στα MMO! Θυμίζω ότι το νέο ελληνικό video game Darkfall Unholy Wars είναι εδώ και από σήμερα ξεκίνησαν τα pre-orders του. Όπως πριν από τρισήμιση χρόνια έτσι και σήμερα, η ζήτηση ήταν τεράστια με αποτέλεσμα το νέο site DarkfallOnline.com να βρίσκεται πεσμένο τις πρώτες ώρες. Η beta ανοίγει την Δευτέρα και στο GameWorld θα παίξουμε σίγουρα Darkfall την Κυριακή 30/12, προτελευταία ημέρα του έτους, για να κλείσει η χρονιά...όπως πρέπει! Οπότε αναζητούμε το game με το οποίο θα καούμε όλοι μαζί την άλλη Κυριακή. Προτάσεις μπορείτε να αφήνετε με comments!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και τα λέμε την Κυριακή το απόγευμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα