Rekoil

Νέο indie FPS.
Το Rekoil, παλαιότερα γνωστό και ως Rikochet, είναι το νέο game από την μικρή προγραμματιστική εταιρεία Plastic Piranha. Πρόκειται για ένα FPS που είχε την τιμητική του στην φετινή E3.

Σύμφωνα με το σενάριό του, κύριος στόχος σας είναι να επιβιώσετε από την αδυσώπητη πανδημία που έχει σαρώσει όλο τον κόσμο. Η κύρια κόντρα που
υπάρχει εξελίσσεται ανάμεσα στους καταπατημένους “Minutemen” και στους καταπατητές  “Darkwater Inc”.

{youtube}N8hHgvgppYU|400|300{/youtube}
Το Rekoil θα διαθέτει πέντε classes και συγκεκριμένα τις Assault, Recon, Shotgunner, Heavy Gunner και Sniper. Θα καλείστε να επιλέξετε την επιθυμητή class, ανάλογα με το στυλ σας. Για παράδειγμα, η Assault class θα είναι πιο ευκίνητη σε σχέση με την βαριά οπλισμένη Heavy Gunner. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μετρίου επιπέδου, ωστόσο το περιβάλλον θα καταστρέφεται πλήρως. 10 maps έχουν γνωστοποιηθεί ότι θα υπάρχουν στην πρώτη έκδοση, μαζί με πάνω από 40 όπλα και δυνατότητα επιλογής server ανάλογα με το είδος του αγώνα που θέλετε να παίξετε. Ακόμη, μέσω του Spectator mode, θα μπορείτε να δείτε τα replays των αγώνων που παίζετε.

To Rekoil θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία και τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld