GunLord: Παιχνίδι για το Dreamcast

Κατεβάστε το Dreamcast από το πατάρι!

Η Γερμανική προγραμματιστική εταιρεία NG:Dev-Team κυκλοφορεί από σήμερα το Platform Shooter GunLord για την κονσόλα Dreamcast!

Πρόκειται για ένα 2D Platform στα πρότυπα του Turrican, το οποίο οι Γερμανοί κυκλοφόρησαν πέρυσι για την κονσόλα Neo Geo. Περιλαμβάνει εννέα levels, πάνω από 45 είδη εχθρών και κρυφά μέρη προς εξερεύνηση.

Είναι πραγματικά εξωπραγματικό το να κυκλοφορείς
games για παλιές κονσόλες που έχουν σταματήσει να υποστηρίζονται, καθώς το κέρδος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απειροελάχιστο! Η κονσόλα Neo Geo της SNK κυκλοφόρησε το 1990 και σταμάτησε το 2004, ενώ το Dreamcast της Sega κυκλοφόρησε το 1998 και σταμάτησε το 2001. Όπως και να 'χει, οι Γερμανοί έγιναν γνωστοί και μόνο που επιχείρησαν να κυκλοφορήσουν το GunLord στα δύο αυτά...ξεχασμένα format.

{youtube}1b1h41hVg_8|400|300{/youtube}
Όσο για την τιμή του παιχνιδιού...κρατηθείτε. Για το Dreamcast, η κανονική έκδοση θα κοστίζει 32€, ενώ θα υπάρχει και Collector's Edition (!) με κόστος 99€. Πέρυσι, τα ελάχιστα αντίτυπα του Neo Geo είχαν συλλεκτικό χαρακτήρα, καθώς κόστιζαν ούτε λίγο ούτε πολύ 319€!
Ο Timm Hellwig, developer της εταιρείας, εκτίμησε ότι στο μέλλον η NG:Dev-Team ενδέχεται να αναπτύξει games για τα PC (μέσω Steam) και το 3DS, προφανώς με retro χαρακτήρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα