PlayStation event τον Φεβρουάριο

Νέο teaser από την Sony! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/1/15] Σύμφωνα με το HardcoreGamer, η Sony πρόκειται να διοργανώσει ένα νέο event στο οποίο θα γίνει μια σημαντική ανακοίνωση.

Το συγκεκριμένο private event θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη στις 13 Φεβρουαρίου και θα μπορούν να παραβρεθούν μόνο όσοι λάβουν την σχετική πρόσκληση από την Sony.

Εκεί θα δώσουν το παρόν επίσης διάφορες διασημότητες, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ακυκλοφόρητα games. Οι πρώτες προσκλήσεις φαίνεται να έχουν σταλεί ήδη μέσω email, όπου αναφέρεται ότι θα πρέπει να είστε άνω των 18 για να σας επιτραπεί η είσοδος. Πέρα από την ευκαιρία να παίξουν διάφορα games που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, οι παρευρισκόμενοι -όσοι είναι άνω των 21 τουλάχιστον- θα έχουν την ευκαιρία να πιουν και το ποτάκι τους στο μπαρ του Gotham Hall.

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, είναι το γεγονός ότι η πρόσκληση αναφέρει πως η Sony θα παρουσιάσει κάτι καινούριο στο event που αφορά το οικοσύστημα PlayStation. Οι φήμες κάνουν λόγο για την επίσημη αποκάλυψη του PlayStation 4 Slim. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ίσως ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του Project Morpheus, της virtual reality συσκευής της Sony ή ακόμα και την ανακοίνωση ενός νέου PS Vita.

H Sony δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη θέση για το εν λόγω event και για το αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω. Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2014 η ιαπωνική εταιρεία είχε διοργανώσει το PlayStation Experience, ένα παρεμφερές event. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε μέσω του παρόντος άρθρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις των PlayStation 4 και PS Vita και πάρτε μέρος στις συζητήσεις για τις κονσόλες της Sony στο PlayStation subforum.

[UPDATE: 30/1/15] Οι φήμες για το νέο event της Sony άρχισαν να φουντώνουν, αφού πριν από λίγες ώρες ανέβηκε η παρακάτω φωτογραφία στην επίσημη ελληνική σελίδα Sony PlayStation Greece στο Facebook. Η περιγραφή κάτω από την εν λόγω φωτογραφία αναφέρει: "Το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα... σε λίγες ημέρες! Stay tuned για να μάθεις περισσότερα!".

Το φίλτρο που χρησιμοποιήθηκε στην φωτογραφία, παραπέμπει σε τεχνική Anaglyph 3D (Red/Cyan), η οποία προϋποθέτει την ύπαρξη τον ανάλογων γυαλιών. Από ότι φαίνεται, σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το Project Morpheus, την virtual reality συσκευή της Sony που υποστηρίζει στερεοσκοπικό 3D. Λέτε στο event που λέγεται ότι θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου να μάθουμε την τιμή του Project Morpheus και την ημερομηνία κυκλοφορίας;

Keywords
Τυχαία Θέματα