Lego Jurassic Park και Lego Marvel's Avengers

Δύο νέα games απ' την Warner.

Η Warner Bros. Interactive ανακοίνωσε δύο σημαντικές κυκλοφορίες νέων Lego Games για το 2015, το Lego Jurassic

World και Lego Marvel's Avengers.

Το Lego Jurassic World θα είναι βασισμένο στις τρεις κλασσικές ταινίες του Jurassic Park, καθώς και στην επερχόμενη ταινία Jurassic World (που θα έχει προβληθεί στους κινηματογράφους ήδη ένα μήνα περίπου πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού). Το Lego Marvel's Avengers θα καλύψει όλα τα γεγονότα της ταινίας The Avengers και της συνέχειάς της, The Avengers: Age of Ultron. Η ανακοίνωσή του βέβαια δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αφού το προηγούμενο παιχνίδι Lego Marvel Super Heroes ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα της σειράς Lego μέχρι σήμερα.

Η Warner Bros. Interactive έβγαλε επίσης και ειδική ανακοίνωση για παιχνίδι στο 3DS με τίτλο Lego Ninjago: Shadow of Ronin που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Πρόκειται για την συνέχεια του Lego Ninjago: Nindroids. Η εκδότρια εταιρεία δεν έκανε καμία αναφορά για το Lego The Hobbit expansion, το οποίο αναμένεται να προσθέσει το τρίτο μέρος από την τριλογία. Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το περασμένο καλοκαίρι και έτσι καλύπτει μόνο τις πρώτες δύο ταινίες της σειράς Hobbit (An Unexpected Journey και The Desolation of Smaug).

Το Lego Jurassic World θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για PC, Playstation 3, Playstation 4, PS Vita, Wii U, Xbox 360, Xbox One και 3DS. Ενώ το Lego Marvel’s Avengers θα ακολουθήσει το φθινόπωρο για τις ίδιες κονσόλες.

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το forum του GameWorld και να μας πείτε και εσείς τη γνώμη σας για το Lego Marvel's Super Heroes.

Keywords
Τυχαία Θέματα