Οι Δρομείς της Κωτσόβολος έτρεξαν και φέτος για τα παιδιά του Make A Wish

11:15 14/11/2014 - Πηγή: PC Nea
Για ακόμα μια χρονιά, η εταιρεία Κωτσόβολος και οι εργαζόμενοί της, συμμετείχαν στους αγώνες των 5 χλμ., των 10 χλμ., αλλά και στη διαδρομή του 32ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.

Η Κωτσόβολος, θέλοντας να ενισχύσει τη προσπάθεια της ομάδας του
Οργανισμού ώστε να εκπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές παιδιών του Make a Wish (Κάνε μία Ευχή Ελλάδος), πέρα από τη συνεισφορά που συνοδεύει τις συμμετοχές, προσέφερε στον Οργανισμό επιπλέον 50 ευρώ για κάθε δρομέα της που συμμετείχε στο Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες δρόμου.

Οι 66 δρομείς της εταιρείας έτρεξαν με την καλύτερη διάθεση και αγωνιστικό πνεύμα και χάρισαν πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Make A Wish (Κάνε μία Ευχή Ελλάδος).

Εκπρόσωποι και δρομείς της εταιρείας παρέδωσαν την επιταγή στους ανθρώπους του Οργανισμού, μέσα σε ένα ιδιαίτερο ζεστό κλίμα και τους ευχαρίστησαν για τη δυνατότητα που έδωσαν στους δρομείς να συμμετάσχουν για 2η χρονιά με την ομάδα του Make a Wish στο φετινό Μαραθώνιο.

Η εταιρεία, είναι Πάντα Δίπλα σε όσους την έχουν ανάγκη και συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την υποστήριξη τόσο των βασικών της κοινωνικών εταίρων όσο και άλλων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών, φορέων και θεσμών που υποστηρίζουν κοινωφελείς σκοπούς, κάνοντας έτσι πράξη το όραμά της για τη δημιουργία σχέσεων ζωής με την κοινωνία.
Keywords
Τυχαία Θέματα