PlayStation Store: Summer Sale

Ο τζάμπας ζει!

Αύριο μπαίνουμε στον Αύγουστο, τον μήνα που η Αθηνά αδειάζει καθώς ο περισσότερος κόσμος απολαμβάνει τις διακοπές του ή αναζητά λίγη δροσιά σε κάποια από τις παράλιες των νοτίων προαστίων. Όσοι από εσάς δεν έχετε την ευχέρεια ή την διάθεση για τις παραπάνω δραστηρίοτητες, μην ανησυχείτε! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις της Sony είναι γεγονός, όποτε πάρτε το...καλάθι σας και ετοιμαστείτε για ψώνια.

Από τις αρχές Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου

περισσότεροι από 50 διαφορετικοί τίτλοι θα προσφέρονται αρκετά φθηνότερα μέσω του PlayStation Store. Για παράδειγμα το L.A. Noire: Complete Edition θα κοστίζει €23.99 (από €39.99), ενώ το Midnight Club: Los Angeles Complete Edition θα διατίθεται στα €17.99 (από €24.99). Οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus θα μπορούν να τ' αποκτήσουν με μια περαιτέρω έκπτωση της τάξεως του 15% και 25% αντίστοιχα.

Επιπλέον, η Sony έχει ετοιμάσει επτά ακόμη deals δίνοντάς σας την ευκαιρία ν' αποκτήσετε πρωτοκλασάτα παιχνίδια σε προνομιακή τιμή. Η προσφορά θα ισχύει για τέσσερις ήμερες και στη συνέχεια θ' αντικαθίσταται από μια νέα. Μερικές ώρες πριν, ανακοινώθηκε η πρώτη από αυτές. Πιο συγκεκριμένα από αύριο Τετάρτη και έως το Σάββατο, το Fifa 12 θα κοστίζει €29.99 (από €69.99), ενώ οι συνδρομητές PlayStation Plus θα λάβουν δωρεάν και το Uefa Euro 2012 DLC με την αγορά του δημοφιλούς αθλητικού τίτλου της EA Sports.

Keywords
Τυχαία Θέματα