Plants vs. Zombies: Garden Warfare: PC κυκλοφορία και microtransactions

Όχι που θα γλίτωνε από την EA. Έρχεται τον Ιούνιο στα PC. [UPDATE]

Η Electronic Arts ενεργοποίησε τα microtransactions στον πιο πρόσφατο τίτλο της σειράς Plants vs. Zombies, το Garden Warfare. Τώρα πια θα έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με πραγματικά χρήματα για να αγοράσετε in-game gold από το Sticker Shop και να τα ξοδέψετε όπως σας αρέσει για upgrades. Να θυμίσουμε όμως ότι η εταιρία

πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει δωρεάν καινούριο περιεχόμενο για το Plants vs. Zombies όπως για παράδειγμα το the Wild West-themed Zomboss Down pack.

{youtube}zm72sDWMA8A|500|300{/youtube}

Ο παραγωγός του Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Brian Lindley, δήλωσε πως αγοράζοντας gold μέσω πραγματικών χρημάτων, θα μπορείτε να ξεκλειδώνετε διάφορα packs πιο γρήγορα από ότι πριν. Όσοι θέλουν, μπορούν να παίξουν χωρίς να ξοδέψουν τίποτα, δεν πρόκειται να έχουν πρόσβαση σε λιγότερο περιεχόμενο, απλώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Το Plants vs. Zombies: Garden Warfare είναι προς το παρόν exclusive του Xbox One και του Xbox 360 αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει και port για PC.

Γεγονός είναι πάντως ότι η πολιτική της Electronic Arts περιλαμβάνει μέχρι σήμερα αποδόμηση ανεξάρτητων εταιρειών καθώς και DLC και μικροσυναλλαγές. Η περίπτωση του Plants vs. Zombies είναι 2 σε 1 καθώς η εξαγορά της PopCap σήμαινε τόσο απολύσεις (δείτε εδώ και εδώ) όσο και τακτικές όπως η σημερινή.

[UPDATE] Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Electronic Arts το Plants vs. Zombies: Garden Warfare θα κυκλοφορήσει στα PC τον προσεχή Ιούνιο. Όπως είναι φυσικό η διάθεση της ψηφιακής έκδοσής του θα γίνει από το Origin. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η PC έκδοση θα περιλαμβάνει όλο το εξτρά περιέχομενο της αντίστοιχης για τις κονσόλες της Microsoft, το οποίο διατέθηκε τους προηγούμενους μήνες με την μορφή DLC (Garden Variety Pack και Zomboss Down). Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τις εκδόσεις για τις κονσόλες της Sony, αν και δεν αποκλείεται η PopCap να εργάζεται ήδη πάνω σε μία εξ' αυτών.

Το Plants vs. Zombies: Garden Warfare θα κυκλοφορήσει για PC στις 27 Ιουνίου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για Xbox One και Xbox 360.

Διαβάστε το review του Plants vs. Zombies από τον Κώστα Προμπονά.

Keywords
Τυχαία Θέματα