PES 2014: Προβλήματα με το Data Pack Update

Αρκετοί χρήστες αδυνατούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις online υπηρεσίες του τίτλου.Το Pro Evolution Soccer 2014 κυκλοφορεί στα ράφια των καταστημάτων από την περασμένη Πέμπτη και είναι ιδιαίτερα βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τον προκάτοχό του. Παρόλα αυτά, σήμερα εντοπίστηκε ένα σημαντικό τεχνικό πρόβλημα με το Data Pack Update,

το patch δηλαδή που απαιτείται να εγκαταστήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο online multiplayer. Συγκεκριμένα αρκετοί χρήστες παρατήρησαν ότι το downloading του patch καθυστερεί χαρακτηριστικά και επιπλέον η εγκατάστασή του σε αρκετές περιπτώσεις είναι αδύνατη.

{youtube}5Lj1ZVl9u-k|500|300{/youtube}

Ο Adam Bhatti, υπεύθυνος του community του Pro Evolution Soccer 2014, δήλωσε πως η Konami γνωρίζει για το συγκεκριμένο πρόβλημα, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια λύση. Σύμφωνα με τον Bhatti πάντως η μόνη παρούσα λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι να κατεβάσετε το patch στο PC σας, να μεταφέρετε το αρχείο σε ένα USB stick συμβατό με το PS3 ή το Xbox 360 σας και στην πορεία να το εγκαταστήσετε στον σκληρό δίσκο της κονσόλας. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε το review του Pro Evolution Soccer 2014 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα